Na de wereldwijde introductie van de volledig nieuwe 2021 Sportsman 570 heeft Polaris een brede waaier van special editions geïntroduceerd om tegemoet te komen aan de behoeften en stijlvoorkeuren van elke rijder. Een daarvan is de nieuwe Sportsman 570 EPS Black Edition.

Fonkelende lakafwerking

De 570 EPS Black Edition onderscheidt zich met een hoogwaardig uiterlijk en een karakteristieke stijl. Dit is te danken aan een fonkelende lakafwerking in kleur Black Pearl (die exclusief verkrijgbaar is voor klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika), veren in de nieuwe accentkleur Titanium Metallic en special edition-logo’s op de carrosserie.

De fonkelende nieuwe kleur van de Black Edition

Mat zwarte wielen

De nieuwe special edition wordt van een avontuurlijke look voorzien door de 14 inch aluminium wielen in mat zwart en 26 inch CST-banden. De voorwielophanging met MacPherson-veerpoten en de onafhankelijke achterwielophanging met dubbele driehoeken bieden een speling van 20,8 cm aan de voorzijde, een speling van 24,1 cm aan de achterzijde en een bodemvrijheid van 34 cm. Rijders kunnen daarmee de meest veeleisende paden en terreinen het hoofd bieden.

14 inch aluminium wielen in mat zwart en 26 inch CST-banden

Standaard lier

De Black Edition Sportsman 570 wordt ook standaard geleverd met een lier met een sleepvermogen van 1.134 kilo met gefreesde stalen tandwielen, een afgesloten aandrijflijn en hoogwaardige synthetische lierkabel voor een superieure flexibiliteit en trekkracht. Hierdoor kunnen rijders hun werk sneller gedaan krijgen en zijn ze optimaal voorbereid op onverwachte situaties.

lier met een sleepvermogen van 1.134 kilo

Elektrische stuurbekrachtiging en verbeterd motorremsysteem (EBS)

De 2021 Sportsman 570 Black Edition wordt standaard geleverd met een elektrische stuurbekrachtiging (EPS) en een volledig nieuw, verbeterd motorremsysteem (EBS). Dit systeem is speciaal ontwikkeld voor een meer gecontroleerde rijervaring op elk type terrein. De compleet nieuwe koppeling zorgt voor soepeler schakelgedrag bij lagere toerentallen.

Ook onderhuids werden er verbeteringen aangebracht

Verkrijgbaar vanaf deze herfst

De volledig opgewaardeerde 2021 Sportsman 570 is vanaf deze herfst verkrijgbaar bij erkende Polaris-dealers. Hij is van voor tot achter voorzien van een compleet nieuw, avontuurlijk ontwerp en wordt geleverd met een op het stuur gemonteerde eenheid met geïntegreerde led-werklamp en ingebouwde oplaadpoort. Verder zijn er led-koplampen met geïntegreerde richtingaanwijzers en een volledig nieuwe carrosserie met scherpere, meer gespierde lijnen. De krachtige nieuwe 18AH-accu werd onder het voorrek geplaatst voor snelle toegang. Ten slotte biedt de 2021 Sportsman 570 tal van nieuwe onderdelen die langer meegaan en meer veerkracht bieden, zoals nieuwe en afgesloten ophangingsbussen, nieuwe en verbeterde remleidingen en driehoeken en een volledig verzegelde contactschakelaar.

www.polarisbenelux.com