Can-Am legt de lat een beetje hoger in het luxueuze touringsegment met zijn line-up van gloednieuwe Can-Am Spyder RT-modellen. De 2020 Can-Am Spyder RT is het ultieme voertuig om mee op roadtrip te vertrekken voor wie hunkert naar comfort en stijl op de weg. Met een volledig nieuwe en eigentijdse look en extra handige functies zorgt hij voor onvergetelijke avonturen, alleen of met z’n tweeën.

“De nieuwe Can-Am Spyder RT is het resultaat van wat we de afgelopen tien jaar hebben geleerd van onze bestuurders sinds we onze eerste line-up met touringvoertuigen introduceerden”, vertelt Josée Perreault, Senior Vice President, Can-Am On-Road bij BRP. “Alles samen hebben bestuurders van de Spyder RT al miljoenen kilometers afgelegd en we hebben op basis van hun feedback het ideale voertuig voor een roadtrip helemaal opnieuw ontworpen. Dit is het resultaat, de ultieme rijervaring.”

Het moderne ontwerp van het voertuig wordt verder aangevuld door innovatieve functies van topkwaliteit, waarbij de nadruk werd gelegd op het beter en leuker maken van de rit. Hierbij werd aan alles gedacht, van nieuwe led-koplampen voor een betere zichtbaarheid tot een volledig opnieuw ontworpen cockpit met een nieuw displaypaneel en vereenvoudigde bediening.

Deze line-up legt de lat ook hoger op het gebied van comfort, zodat u kunt ontspannen en optimaal kunt genieten van het uitzicht. Enkele voorbeelden:

  • Een nieuwe, grotere treeplank zodat u de benen kunt strekken en in de meest comfortabele positie kunt gaan zitten
  • Uiterst comfortabele, verwarmde zadels voor zowel bestuurder als passagier, met een maximaal zitoppervlak en verbeterde lendensteun om vermoeidheid tegen te gaan
  • Een nieuw, regelbaar elektrisch windscherm met geheugenfunctie voor een betere bescherming tegen weer en wind
  • Lager zadel en geoptimaliseerde ophanging voor een betere besturing, hogere precisie in de bochten en meer stabiliteit op lange rechte stukken

We hebben ook heel veel opslagruimte voorzien – 177 L in totaal – waaronder een bagageruimte achteraan waarin twee XL-helmen naast elkaar kunnen worden opgeborgen. De modellen zijn bovendien compatibel met LinQ, een innovatieve technologie waarmee bestuurders snel de bagageruimte achteraan kunnen plaatsen of verwijderen en een koelbox, sporttas of andere accessoires kunnen installeren. En voor de allereerste keer ooit in de Spyder RT line-up kunt u kiezen om zonder opbergruimte achteraan te rijden voor een meer gestroomlijnde en sportievere look

De Can-Am Ryker: een fantastische keuze voor korte, leuke ritjes
Niet elke bestuurder heeft zin om duizenden kilometers af te leggen op een luxevoertuig. Voor hen hebben we de veelgeprezen Can-Am Ryker line-up ontworpen. De Ryker is perfect voor wie liever kortere, ongecompliceerde ritjes maakt, maar wel met indrukwekkende opties. De 2020 Can-Am Ryker blijft records breken op het gebied van gebruiksgemak en prijs, en de updates voor het nieuwe modeljaar leggen nog meer nadruk op persoonlijke aanpassingen. “De Can-Am Ryker was van bij de lancering vorig jaar meteen een fenomeen”, vertelt Perreault. “We zijn erin geslaagd de code te kraken om onze sport te laten groeien, iets wat al jarenlang een uitdaging was in onze sector. We doen er alles aan om de open weg toegankelijk te maken voor iedereen en de Can-Am Ryker blijkt het ideale voertuig te zijn om dit voor elkaar te krijgen, zowel bij mannen als bij vrouwen en voor alle leeftijden.” Of u er nu van droomt om wegen te verkennen op een Can-Am Spyder of verliefd wordt op de toegankelijke, leuke en aanpasbare Can-Am Ryker, met BRP zit u goed. Ga naar www.CanAmOnRoad.com voor meer informatie over alle voertuigen van Can-Am On-Road 2020, inclusief alle productspecificaties en technische informatie.