Nieuw voor 2022, Polaris brengt innovatie en vooruitgang in de jeugd side-by-side categorie met de introductie van de nieuwe RZR 200 EFI.

Polaris RZR 200

De nieuwe RZR 200 vervangt de populaire RZR 170 en stelt een nieuwe norm voor jeugdige rijders dankzij exclusieve veiligheidsinnovaties, waaronder snelheidsbegrenzing, geofencing (afbakenen van een bepaald gebied) en de nieuwe Helmet Aware-technologie.

De RZR 200 is bedoeld voor rijders vanaf 10 jaar en ontworpen om mee te groeien met jonge rijders naarmate ze meer vaardigheden en vertrouwen opbouwen. De motor heeft een nieuwe 180cc-motor met elektronische brandstofinspuiting, die voldoende vermogen levert om gevarieerd terrein te bedwingen en te overwinnen zonder achterop te raken, en dubbele A-armvering aan de voorkant en onafhankelijke achtervering met een veerweg van zeven inch en een bodemvrijheid van tien inch voor een soepele rit.

Polaris RZR 200

De nieuwe Helm Bewust-technologie, die wordt aangestuurd via de Youth Ride Control App, stelt ouders in staat om de besturing van het voertuig vooraf zo in te stellen dat het voertuig niet start wanneer het helmbaken buiten het bereik van de voertuigmeter is, wat betekent dat plezier altijd gepaard gaat met een helm. De RZR 200 EFI wordt geleverd met twee jeugdhelmen en een bevestigbare Bluetooth-baken, en helmdetectie kan worden in- of uitgeschakeld via de Youth Ride Control App. Wanneer geen helm wordt gedetecteerd, hebben gebruikers de mogelijkheid om het starten van het voertuig uit te schakelen, de snelheid te beperken of een waarschuwing weer te geven aan de rijder.

Naast Helm Bewust-technologie op de Youth Ride Control App, kunnen ouders ook de maximumsnelheid van het voertuig instellen om ervoor te zorgen dat kinderen rijden met de snelheid die past bij hun leeftijd, vaardigheden en terrein, en gebruik maken van geofencing-technologie om het voertuig binnen de ingestelde rijgrenzen en snelheidslimieten binnen bepaalde gebieden te houden.

Kinderen kunnen het plezier delen met de passagierszitplaatsen in de RZR 200 EFI, en er zijn standaard harde deuren gemonteerd om de kinderen binnen te houden, terwijl de rest buiten blijft. De RZR 200 heeft ook een goed zichtbare vlag en LED koplampen en achterlichten voor een betere zichtbaarheid van de bestuurder bij weinig licht. Kinderen kunnen de RZR ook helemaal naar hun hand zetten met een volledig assortiment accessoires, waaronder voertuigbescherming zoals bumpers voor en achter, rock sliders en cabine-opties zoals een windscherm en dak, plus wiel- en bandenopties.

Ook de rest van de Youth line-up krijgt volledig nieuwe upgrades en verbeteringen. De Ranger 150 is voorzien van upgrades op het gebied van kwaliteit en veiligheid voor de gebruiker, waaronder de nieuwe Helmet Aware-technologie, en de Outlaw 70 EFI heeft een verminderde gasinspanning, een verbeterde draaicirkel en een extra oplaadpoort voor de accu.

www.polarisbenelux.com