Polaris voegt twee volledig nieuwe Sportsman modellen toe aan de Europese productlijn voor 2019, samen met nieuwe kleurenopties voor de bestaande modellen.

Volgend op de recente introducties van de nieuwe RANGER Diesel en RANGER XP 1000 EPS met ABS, breidt Polaris opnieuw de keuzemogelijkheden uit met twee nieuwe Special Edition modellen van de Sportsman: de Sportsman 570 EPS Agri Edition in White Lightning en de Sportsman 570 EPS Black Edition in Black Pearl (beide met typegoedkeuring T3b).

De Sportsman 570 EPS Agri Edition heeft een aantal nieuwe kenmerken die het tot het meest ideale werktuig voor de boerderij maken; carbon en metalen hitteschilden, een afgesloten accu, stevige stalen rekken voor- en achterop en nieuwe schokbrekers. De Sportsman 570 EPS Black Edition heeft zwarte 12-inch aluminium velgen, passend bij het zwarte design en een hoogwaardig LCD-scherm. Ook heeft deze Sportsman standaard een geïntegreerde Polaris Heavy-Duty 1.134kg lier en een elektrisch ABS-systeem voor meer grip bij afdalingen en bij het trekken van een zware last.

Naast de twee Special Edition modellen, breidt Polaris de kleuropties voor de Sportsman uit: de Sportsman 570 is nu ook verkrijgbaar in White Lightning en de Sportsman 570 EPS is eveneens te koop in White Lightning. De Sportsman 570 SP, samengesteld met het premium SP pakket, is nu ook beschikbaar in Radar Blue.

www.polarisbenelux.com