Kom op zondag 2 oktober naar de 4e editie van Polaris Camp! Een complete dag off-road rijden met een Polaris RZR, Sportsman, Scrambler, General, Ranger of een van de vele jeugdmodellen van Polaris. Ook dit jaar biedt men -exclusief voor Polaris rijders-, de mogelijkheid om zich uit te leven tijdens het speciaal samengestelde off-road programma. Daarbij is het natuurlijk ook leuk kennis te maken met andere Polaris rijders.

Polaris Camp

Net als voorgaande jaren zijn ook de jongste rijd(st)ers weer van harte welkom, speciaal voor hen wordt dan ook een spannend jeugdparcours gecreëerd.  Polaris Camp vindt plaats op Zandcircuit Zevenbergen in Berghem (gemeente Oss). Er is dus een uitdagend zandcircuit en een technisch parcours. Het technisch parcours is ook nu weer toegankelijk voor alle ATV- en SSV-modellen. In 2022 zijn er wederom tourritten in het programma opgenomen. Ook deze editie is het mogelijk voor voertuigen (voorzien van kenteken) om hieraan deel te nemen.

Belangrijk!

  • Registraties voor de ATV, SSV en Jeugd zijn inclusief BBQ en 1 gratis T-shirt
  • Het is mogelijk extra shirts te bestellen tegen betaling van € 35,00
  • Per registratie dient u de bestelprocedure eerst af te ronden voordat u een tweede aanmelding kunt doen

Polaris Camp

Tickets

Voor deelname aan het programma is een ticket voor Polaris Camp vereist, dus ook als u geen eigen Polaris voertuig heeft en mee gaat als passagier. Voor passagiers geldt dat zij zich niet apart kunnen inschrijven. De hoofdbestuurder dient zichzelf te registreren, waarna het mogelijk is een passagier aan te melden. De inschrijving sluit op 11 september 2022 of zodra Polaris Camp vol zit.

Klik hier voor alle info en tickets