Jopa Racing Products wordt de distributeur van DaineseMX in Nederland, Duitsland, Denemarken & Oostenrijk.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze motorcrosscollectie gaan uitbreiden met DaineseMX. Sinds 1 Januari 2021 zijn wij de distributeur geworden van DaineseMX voor Nederland, Duitsland, Denemarken & Oostenrijk. DaineseMX is een nieuwe speler in de offroad-scene, maar heeft al naam gemaakt in de onroad-wereld. We zijn blij dat we de MX-collectie van Dainese aan ons merken portfolio kunnen toevoegen.”

Dainese

Dainese is sinds de oprichting nauw verbonden met motorcross, wat heeft geleid tot productontwikkeling, gericht op veiligheid, prestaties en ergonomie.

Lino Dainese startte het bedrijf in 1972 toen hij 20 was en maakte beschermende motorkleding in Molvena, Vicenza, Italië. Het eerste kledingstuk was een motorcrossbroek. De helmen van de Dainese Group dragen het merk AGV, terwijl de pakken, jassen, schok werende bescherming, broeken, laarzen, handschoenen en accessoires het merk Dainese dragen.

Deze producten zijn gemaakt met materialen zoals traditionele koeienhuid, kangoeroe huid, aramide, koolstofvezel en titanium.

In 2021 lanceert Dainese de geheel nieuwe MX protectie lijn.

Bekijk de complete DaineseMX-collectie op www.jopa.nl