Per 1 oktober is Jopa Racing Products officieel importeur van FMF Goggles. FMF heeft samen met 100% de handen ineen geslagen om meer dan 50 verschillende brilsets aan te bieden in het nieuwe FMF VISION-assortiment PowerCore- en PowerBomb-modellen, beide verkrijgbaar in een volledige reeks maten voor volwassenen en kinderen.

FMF Goggles

“100% is momenteel de marktleider voor crossbrillen en FMF heeft hetzelfde gedaan voor uitlaatsystemen” egt Ludo Boinnard, 100% CEO en medeoprichter. “Na met FMF en de Emler-familie aan meerdere projecten te hebben gewerkt, is het spannend om twee iconische merken samen te brengen om FMF VISION te introduceren.”

 

FMF Racing is gebouwd rond passie voor crossmotoren en prestatieproducten.” Voegt Donny Emler Jr, FMF Racing Marketing en Brand Director toe. “We vinden het leuk om iets terug te doen voor de sport die ons iconische merk zo succesvol heeft gemaakt en het is een unieke situatie om samen te werken met een bedrijf als 100% om deze nieuwe visie tot leven te brengen.”

Per 1 oktober is de collectie beschikbaar

www.jopa.nl