JopaMX breidt het assortiment uit met de HYPRO broek. Een supercomfortabele, lichtgewicht broek voorzien van sublimatiedruk. Met stretchdelen die het draaggemak bevordert en biedt extra stevigheid op de plekken waar dat nodig is.

De broek is voorzien van 800 DIN Cordura op het zitvlak en Schoeller Kevlar aan de binnenzijde van de knieƫn om de ergste hitte van de uitlaat en slijtage van een brace tegen te gaan. Om de pasvorm naar wens aan te passen, zijn er straps aan de op de heup geplaatst die met klitteband te verstellen zijn. Aan de voorkant kan dat met een kliksluiting.

De HYPRO is er in een aantal flitsende designs en kleurstellingen. Mochten jij of je team of vereniging toch andere wensen hebben, dan is dat mogelijk. We kunnen ook een compleet nieuw ontwerp voor je maken, bijpassend bij de X-jersey.

JopaMX HYPRO

Jopa MX kleding is volledig Dutch Hand Made en wordt in ons eigen atelier geproduceerd. Kijk voor verdere info op www.jopamx.com of neem telefonisch contact op via tel:. 0031 (0)547-729091