Jopa Racing Products maakt vandaag middels een persbericht bekend dat het exclusief distributeur wordt van van FLY Racing. Naast de Benelux wordt Jopa Racing Products ook in Duitsland en Denemarken de exclusieve distributeur van FLY Racing. 

Jopa FLY Racing

“We zijn verheugd aan te kondigen dat we onze motorcrosscollectie gaan uitbreiden met FLY Racing. Vanaf het nieuwe seizoen zijn wij de exclusieve distributeur van FLY Racing voor Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Denemarken. We zijn blij dat we FLY Racing aan ons merken portfolio kunnen toevoegen.” Aldus het management.

FLY Racing

FLY Racing zet zich in voor het ontwikkelen van kleding en accessoires van de hoogste kwaliteit voor elke sport waar je van houdt. FLY Racing staat synoniem aan hoge prestaties, maximale functionaliteit, goede kwaliteit en uniek design. Geïnspireerd door racen, gedreven door avontuur en gemaakt voor prestaties, heeft FLY Racing sinds 1998 hard gewerkt om de beste uitrusting op de markt te bieden.

Geschiedenis FLY Racing

FLY Racing werd in 1998 opgericht als fabrikant van sturen en helmen voor de motorcrossindustrie. Kort na de oprichting en het vroege succes begon het in de VS gevestigde bedrijf zijn productlijn uit te breiden met onderdelen, accessoires en kleding voor een verscheidenheid aan verschillende motorsportindustrieën. Terwijl ze hun bereik uitbreidden, behield het bedrijf nog steeds een sterke aanwezigheid in de motorcrossindustrie.

Met het verstrijken van de jaren groeide FLY Racing in populariteit onder rijders. Ze werden bekend als het bedrijf dat goede kwaliteit leverde tegen betaalbare prijzen. Inmiddels biedt FLY nu producten aan in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Jopa FLY Racing

FLY Racing ook in de MXGP sterk aanwezig

Als officiële partner van de MXGP is FLY Racing ook in de MXGP sterk aanwezig. Tevens is het Hitachi KTM team te bewonderen in FLY kleding en wordt er gewerkt om een fabrieks MXGP team binnen te halen. Hierdoor heeft FLY Racing een enorme zichtbaarheid en bereikt het miljoenen motorcrossfans over de hele wereld.

FLY Racing wil met Jopa Racing Products werken aan een verdere Europese expansie

FLY Racing is blij dat ze de krachten met Jopa Racing Products kunnen bundelen om zo aan een verdere Europese expansie te werken. Jopa Racing Products heeft een rijke ervaring in de motorcross markt en FLY is ervan overtuigd dat ze met Jopa Racing Products een goede distributeur in huis halen die de producten goed vertegenwoordigd.

Dealers in de Benelux, Duitsland en Denemarken die geïnteresseerd zijn om FLY Racing partner te worden kunnen rechtstreeks contact opnemen met Jopa Racing Products. Het complete crossassortiment van FLY Racing is januari 2022 op voorraad bij Jopa Racing Products en is via de volgende link te bekijken: CATALOGUS FLY