Op Tweede Paasdag 6 april krijgen kleine crossers in spé tijdens de open dag van Action Planet de kans om in een veilige omgeving onder leiding van een KNMV-motorsporttrainer hun off-road talenten te testen. Maar er is die dag nog veel meer te beleven op het schitterende terrein in Spaarnwoude…

NIEUW OUTDOOR SEIZOEN

Op maandag 6 april 2015, Tweede paasdag, tussen 10.00 en 16.00 uur opent ActionPlanet haar poorten voor iedereen die kennis wil maken met de activiteiten die in het nieuwe outdoorseizoen geboekt kunnen worden.

MEER MODDER, MEER PRET

Naast de ‘gewone’ activiteiten zoals quadrijden, Hummer rijden, paintballen en powerboat varen is het deze keer mogelijk om een offroad rit te maken in een legertruck. Voor de dames is er een Hot Chocolate gezichtsbehandeling. De Bootcampers kunnen hun skills testen op de stormbaan in aanleg.

Dus eigenlijk wordt het een hele saaie dag.

TEST JE CROSSTALENT!

Tijdens deze dag kunnen kleine crossers in spé (v.a. 5 jaar) onder leiding van een KNMV-motorsporttrainer hun off-road talenten testen op een echte crossmotor van de Junior Riding Experience. Toegang is gratis. Wilt u deelnemen aan een van de vele activiteiten dan kan dat tegen betaling van een kleine vergoeding per activiteit.

Geef je nu alvast op voor de Junior Riding Experience bij ActionPlanet. Onder vermelding van naam en leeftijd kind(eren).

ACTION PLANET

Waar: Action Planet Spaarnwoude – Laaglandersluisweg 12 te Velsen-Zuid
Wanneer: Maandag 6 april 2015 – Tweede Paasdag
Hoe laat: 10:00-15:00 uur
Kosten: € 5-,- per kind per beurt
Geef je op!