Zie je het al voor je off-road rijden in Meppen? Volgas met jouw quad of SSV op een speciaal daarvoor geprepareerd terrein in Meppen en dat een dag lang ! Quadwinkel.nl biedt je de mogelijkheid om het potentieel van jouw 4-wieler optimaal te benutten.

Offroad ervaar je pas écht wat jouw quad of side-by-side in huis heeft. En het is nog leuker om samen met andere liefhebbers te rijden. Ga daarom mee naar de Quadwinkel Offroad Dag in Meppen. Vlak over de grens in Duitsland, je bent er zo. Als je een beginnende rijder bent is dit een perfecte kennismaking met het offroad werk. Heb je al wat meer ervaring? Dan kun je tijdens deze dag je skills testen!

  • Zaterdag 23 maart 2024
  • Circuit Meppen (Duitsland)
  • Quads en side-by-sides
  • Vanaf 15 jaar
  • Inclusief inschrijving, drankjes, lunch en technische ondersteuning
  • Geen kenteken verplicht!
  • Terrein is exclusief voor deelnemers van het Quadwinkel evenement

Vorig jaar was geslaagd! Daarom organiseren we dit jaar weer de Quadwinkel offroad dag in Meppen. Ten opzichte van vorige editie zijn er een paar dingen anders. Hier een overzicht:

BIVOUAC BBQ! Op vrijdag 22 maart is er de mogelijkheid om vanaf 16.30 uur in Meppen te arriveren en hier te overnachten. Op die avond zal vanaf 19.30 uur de BBQ aangaan om het weekend mee te starten.
Let op! Wil je deelnemen aan de Bivouac BBQ? Vergeet het dan niet bij de inschrijving bij te boeken.

Dit jaar zijn de drankjes bij de inschrijving inbegrepen. We hebben dus geen aparte munten verkoop voor consumptie.Op zaterdag zal er geen eind BBQ zijn. In de middag zal er een “grotere” lunch zijn om de innerlijke mens goed te verzorgen. Op ‘t eind van de “Quadwinkel offroad dag” zal er gelegenheid zijn om met elkaar nog een drankje te drinken en de offroad momenten te herbeleven.

Programma vrijdag 22 maart
19.30 – 21.30 uur: Bivouac BBQ

Zaterdag 23 maart
10.00 uur: briefing parcours

10.00 – 17.00 uur: vrij rijden

12.00 – 14.00 uur: lunch

17.00 uur: Afsluiting met een drankje

Locatie

Circuitpark Meppen
Am Rögelberg 16
49716 Meppen
Duitsland

Voor een overzicht van alle kosten voor off-road rijden in Meppen en de inschrijving kijk je HIER