Voorgaande edities van het Quadevent zijn een groot succes geweest en met een groot aantal deelnemers was afgelopen keer een absoluut record! Maar wij als organisatie zijn ervan overtuigd dat we met elkaar dit record zeker weten kunnen verbreken! Helpt u hieraan mee? Dan nodigen wij u van harte uit om zaterdag 10 oktober 2015 aanwezig te zijn op de 7e editie van het Quadevent op circuit New Seven Hills in Berghem.

Net als voorgaande edities ligt er een mooi en uitdagend off the road parcours klaar voor u. Ervaren of niet, iedereen kan zich prima vermaken op deze schitterende baan! U heeft de hele dag vrije toegang tot dit parcours. Op de grote wedstrijdbaan krijgt u de gelegenheid om een wedstrijd te rijden tegen de rijders die, afhankelijk van de cc’s en het type quad, in dezelfde groep zijn ingedeeld. Hier gaat een uitgebreide vrije training aan vooraf. In de middagpauze staat er een lunch voor u klaar en de dag wordt afgesloten met een heerlijke Barbecue en grote verloting waarbij u leuke prijzen kunt winnen.

Ook aan de jeugd gedacht. De jeugd heeft immers de toekomst en er ligt dan ook weer een uitdagend en mooi crossparcours voor ze klaar!

Gezien de enthousiaste reacties en de positieve opmerkingen van de rijders houden we het ook deze keer in grote lijnen hetzelfde als voorgaande keren. Ieder Quadevent komen wij er als organisatie weer achter dat bepaalde dingen toch anders, al dan niet beter kunnen. Hier zullen we dan ook met de opbouw rekening mee houden. Maar heeft u als deelnemer/toeschouwer ook punten waarvan u denkt dat dit beter kan dan horen wij dat natuurlijk graag van u!

Praktische info:
Inschrijfgeld: €45,00 (u dient dit vooraf over te maken.)
Locatie: Zevenbergseweg 45 – 5351PG – Berghem
Aanvang: 10:00
Betaalgegevens: NL43RABO0120197219 ten name van stichting New Seven Hills

We hopen er met elkaar weer een geweldige dag van te gaan maken, schrijf u snel in en betaal vooraf dan bent u er zeker van dat u dit geweldige evenement niet zult missen!

Tel. 0345-599624 of mail naar quadevent@hotmail.com

Met vriendelijke groet,

Arjan en Jeffry van der Ham
Quadcentrum van der Ham B.V.