Op 3 januari 2024 is het zover want dan organiseert Quadcenter een ultieme offroad & demodag voor de liefhebbers op het offroad terrein in Meppen (Duitsland). Deze dag is speciaal voor alle klanten van Quadcenter die met hun eigen voertuig het gas los willen trekken. Op deze dag is het ook mogelijk om een groot aantal nieuwe voertuigen van het merk Segway te rijden en uit te proberen op het prachtige offroad terrein. De Segway line up bestaat uit:

  • nieuwe Segway AT5
  • nieuwe Segway AT6
  • Segway Fugleman
  • Segway Villain side by side

Wat kun je allemaal verwachten?

1. Off-Road avontuur

Rijd met je eigen voertuig en verken het uitdagende off-road terrein. Test de grenzen van je voertuig en laat de adrenaline stromen terwijl je de modder en het zand trotseert, en met een beetje geluk: misschien wel een laagje sneeuw!

2. Beta Demo-Dag

Een speciaal parcours wordt uitgezet voor alle deelnemers die interesse hebben om de motoren van Beta uit te testen. Beta Motorcycles is aanwezig en voorziet ons van een reeks aan geweldige motoren om uit te proberen voor allen die daar interesse in hebben. LET OP: vooraf inschrijven is verplicht!

3. Proefrijden met de nieuwe line-up van Segway Powersports

Tijdens deze Offroad Dag stellen wij demo voertuigen van Segway beschikbaar om uit te proberen op het off-road terrein van Funpark Meppen. De gloednieuwe line-up van Segway Powersports bestaat uit: de nieuwe AT5, de nieuwe AT6, de Segway Fugleman utility, en de krachtige Segway Villain side-by-side.

4. BBQ, gezelligheid en speciale actie’s

Maak deel uit van een geweldige groep met gelijkgestemde offroad liefhebbers. Samen met het Quadcenter team maken we er een donders mooie dag van. Naast het demo rijden bieden wij ook interessante speciale acties aan voor alle aanwezige deelnemers. De dag begint om 10:00 uur, en eindigt met een gezamenlijk kampvuur, gezellige muziek en een smakelijke BBQ vanaf 17:00 uur.

Offroad & demodag

  • Datum: 3 januari 2024
  • Tijd: 10.00u – 17.00u
  • Locatie: Funpark Meppen (Duitsland)
  • Kosten: €50,- (bijrijders €25,-)

Inschrijven kan via het formulier op Quadcenter.nl