Polaris, heeft zijn ATV-line-up 2020 voor de jeugd verder uitgebreid met de introductie van de geheel nieuwe Outlaw 70 EFI. 

Polaris Outlaw 70

“Polaris zet zich in om de off-road community te laten groeien en begint met de klant centraal te stellen in alles wat we doen. Dit is nog nooit zo duidelijk geweest als in de release van dit nieuwe model”, aldus Steven Menneto, president van de Off-road divisie van Polaris. “De Outlaw 70 EFI biedt innovatieve veiligheidsvoorzieningen in een jeugd-ATV die is ontworpen om de volgende generatie rijders tegemoet te komen tijdens hun groei, waardoor gemoedsrust en langetermijnwaarde wordt geboden die ouders zullen waarderen.”

Nieuwe standaard

De nieuwe Polaris Outlaw 70 EFI zet de nieuwe standaard voor jongere rijders. Ontworpen voor rijders van zes jaar en ouder, is het de nieuwste toevoeging aan de grootste line-up voor jeugdvoertuigen in de branche en vervangt het de populaire Outlaw 50. De kindvriendelijke ATV is uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen voor de ‘gemoedsrust’ van de ouders. Denk aan schijfremmen, een afgeschermde motor, een door de ouders instelbare snelheidsbegrenzer en een exclusieve helm, veiligheidskoord, trainings-dvd en een bijgeleverde vlag.

Polaris Outlaw 70

Elektronische brandstofinspuiting (EFI)

De 70cc-motor is geschikt voor een breder scala aan jeugdvaardigheden en wordt aangevuld met een ergonomisch ontwerp, waardoor rijders kunnen blijven genieten van de machine terwijl ze groeien. De Outlaw 70 wordt ook geleverd met elektronische brandstofinspuiting (EFI) die verbeterde koude starts biedt. De geheel nieuwe stijl en accessoires zien we terug in onder meer led-verlichting. Dit biedt beter zicht voor de rijder, bumpers voor en achter, een opbergtas, een voorruit en een stickerset waarmee kinderen de machine kunnen aanpassen en zich eigen kunnen maken.

Polaris Outlaw 70

De Outlaw 70 EFI is beschikbaar in het Wit / Rood en komt ook naar de Benelux

www.polarisbenelux.com