PUBG MOBILE, ‘s werelds grootste mobiele battle royale game bundelt de krachten met Polaris.

PUBG MOBILE, een van de meest populaire mobiele games ter wereld, kondigt met groot enthousiasme de samenwerking aan met Polaris Inc., wereldwijd leider in powersports. Het resultaat: twee krachtige nieuwe in-game offroadvoertuigen voor op het slagveld. Dankzij deze unieke samenwerking kunnen gamers nu plaatsnemen in de bestuurdersstoel van de Polaris RZR, een voertuig dat ongeëvenaarde prestaties levert en elk terrein de baas is.

Vanaf vandaag kunnen spelers de Polaris RZR Pro R 4 inzetten, de meest geavanceerde en best presterende side-by-side ter wereld. Zo kunnen ook zij profiteren van de baanbrekende power en geweldige handling van dit voertuig. Gamers met een voorkeur voor een turbomotor kunnen kiezen voor de Polaris RZR Turbo R 4. Deze ongelooflijk dynamische, wendbare en uiterst robuuste machine beschikt over een actief veersysteem, voor een optimaal rijgedrag.


“Polaris ontwikkelt en bouwt al meer dan 65 jaar de beste offroadvoertuigen in hun segment, en die voorsprong bouwen we alleen maar uit,” aldus Holly Spaeth, Vice President Corporate Branding and Partnerships van Polaris. “In het zand, in de sneeuw, in de modder of, zoals nu, in de virtuele wereld van PUBG MOBILE, onze machines bewijzen keer op keer dat ze de ultieme combinatie van stijl en prestaties bieden. We zijn erg blij dat een nieuw publiek nu kennis kan maken met onze voertuigen en we zijn benieuwd hoe de spelers de in-game-modellen van de Polaris RZR gaan gebruiken om de concurrenten op het slagveld te verslaan!”

Naast de release van de Polaris RZR Pro R 4 en RZR Turbo R 4 kan in de game nu ook een beperkte oplage van een exclusieve Polaris-inspired Buggy worden vrijgespeeld. Deze all-terrain machine, beschikbaar in Blue Strike en Desert Blast, combineert duurzaamheid, power en snelheid. De Polaris-inspired Buggy is perfect om in Nusa over het zand te stuiven of in Livik door weelderig gras te racen. Hij is zo ontworpen dat hij elk avontuur aankan.

“Het is voor ons bijzonder belangrijk om met partners samen te werken die voor de PUBG MOBILE-gamers waarde en nut toevoegen,” vertelde Anthony Crouts, Senior Director of Marketing van PUBG MOBILE. “De innovatieve offroadvoertuigen van Polaris leveren de spanning en adrenalinekick die de PUBG MOBILE-gamers zoeken op het slagveld.”

De voertuigen die zijn voortgekomen uit de samenwerking tussen PUBG MOBILE en Polaris zijn vanaf nu tot en met 14 februari beschikbaar voor gamers wereldwijd. Download PUBG MOBILE gratis vanaf de App Store of de Google Play Store.