De Polaris Ranger levert al 22 jaar lang ongeëvenaarde prestaties en bewijst bij elke klus het ultieme werkbeest te zijn. Voor 2020 breidt Polaris zijn reeks van middelgrote Ranger 570-quads uit met twee nieuwe modellen met ‘special edition’-afwerkingen.

“De Ranger 570 behoort tot onze best verkopende quads. Hij is onevenaarbaar qua prijs, maar doet absoluut geen concessies aan het prestatievermogen”, zegt Frederic Mardon, product manager Polaris Off-Road Vehicles voor EMEA. “Het doet ons een genoegen om in Europa twee nieuwe Ranger 570-modellen voor 2020 aan te bieden naast het basismodel Sage Green 570. Dit zijn de special editions Hunter en Nordic Pro.”

Ranger 570 in Sage Green

De Ranger 570, het basismodel voor 2020, is een side-by-side die ongekende robuustheid en prestatievermogen naar elke taak brengt. De Ranger 570 is voorzien van de betrouwbare, speciaal gebouwde ProStar 570-motor en on demand vierwielaandrijving om extra tractie te bieden waar dat maar nodig is. Om de hele dag door optimaal rijcomfort te bieden heeft de Ranger 570 een bewegingsvrijheid van de voorophanging van 22,9 cm en een bewegingsvrijheid van de onafhankelijke achterophanging van 25,4 cm. Samen met de bodemvrijheid van 25,4 centimeter en banden van 25 inch zorgt dit ervoor dat de quad de moeilijkst begaanbare terreinen de baas blijft.

Ranger 570 Hunter Edition

De laatste toevoeging aan de Hunter Editions uit de Polaris-reeks is de volledig nieuwe Ranger 570 Hunter Edition. Het model combineert de betrouwbaarheid van de Ranger 570 met een hoogwaardige hydrografische Polaris Pursuit Camo-afwerking met een avontuurlijk camouflage-uiterlijk.

Ranger 570 EPS Nordic Pro Edition

De Ranger 570 Nordic Pro Edition is speciaal ontwikkeld voor koudere klimaten. Dankzij de standaard geleverde cabineverwarming kunnen zowel de Ranger als de bestuurder de hele dag lang actief blijven zonder last te hebben van de lage temperaturen. De Nordic Pro edition is daarnaast voorzien van 12 inch aluminium wielen en alle van Polaris bekende technologie, zoals het Engine Braking System (EBS) met Active Descent Control (ADC). Dit systeem zorgt voor soepele, gecontroleerde afdalingen op steile hellingen, met of zonder lading, en op elk terrein. De Ranger 570 Nordic Pro Edition is beschikbaar in de kleurstelling Black Pearl, die is afgewerkt met contrasterende blauwe veren.

De nieuwe modellen van de Ranger 570 zijn beschikbaar met de volgende homologaties:

  • Ranger 570 – Sage Green [EU]
  • Ranger 570 EPS – Sage Green [ZUG / Tractor T1a / Tractor T1b]
  • Ranger 570 – Hunter Edition [EU]
  • Ranger 570 EPS – Hunter Edition [ZUG / Tractor T1a / Tractor T1b]
  • Ranger 570 EPS – Nordic Pro Edition in Black Pearl [Tractor T1a / Tractor T1b]

www.polarisbenelux.com