Graag delen wij u mee dat Quadcentrum van der Ham weer een Quadevent gaat organiseren! Na jarenlange afwezigheid van dit mooie evenement is het weer de hoogste tijd voor actie, en wel op zaterdag 28 oktober 2023 op het Experience Island in Loon op Zand. Een geweldig mooie locatie voor een heerlijk dagje off-road rijden op een uitdagend parcours. Volledig verzorgt met een hapje en drankje zal Quadcentrum van der Ham er een onvergetelijke dag van gaan maken! Quad of Side-by-Side, groot of klein, sport of 4×4, met of zonder kenteken, iedereen is welkom met een quad of side-by-side!

Anders dan andere jaren zullen er geen wedstrijden gereden gaan worden, maar zal het terrein beschikken over meerdere off the road routes. Op deze manier heeft de jeugd een eigen parcours, kunnen de rijders met minder off-road ervaring ook heerlijk hun gang gaan op een daarvoor geprepareerde route, en zal er een uitdagend parcours gerealiseerd worden voor de ervaren rijders. Spektakel en actie gegarandeerd!

De kosten om deel te nemen aan dit evenement bedragen €89,50 per deelnemer en is als volgt opgebouwd:
• Van 10 uur tot 16:30 uur vrij rijden op een uitdagend off-road parcours
• Kop koffie of thee met diverse lekkernijen bij aankomst
• Heerlijke lunch met warme en koude hapjes en drankjes
• 2 consumptiemunten voor een drankje naar keuze
• Na afloop een leuke verloting met warme snack
• Voor deelnemers t/m 12 jaar wordt er €69,50 in rekening gebracht

Voor de bijrijders van de Side-by-Sides en verdere toeschouwers/familieleden die willen genieten van de hierboven genoemde hapjes en drankjes wordt €29,50 per persoon gerekend.

Wilt u zeker zijn van deelname? Schrijf u dan snel in want VOL = VOL! Inschrijven kan op quadcentrum.nl