Meer dan welke fabrikant dan ook, wil Yamaha iedere klant een ruime keuze aan hoge kwaliteit ATV’s bieden, die ontworpen zijn om in elke situatie uit te blinken. Van de robuuste en hardwerkende Kodiak en Grizzly modellen tot de hoogwaardige YFZ Sport ATV’s en het YFM model voor de jeugd. Yamaha stelt iedereen in staat het juiste voertuig te vinden dat bij zijn of haar levensstijl past. Voor 2020 profiteren de Yamaha Kodiak 450 Utility modellen van een aantal belangrijke upgrades die hun functionaliteit verhogen, terwijl een aantal andere ATV’s voor utility, recreatie en sport voor het modeljaar 2020 leverbaar zijn in nieuwe kleurstellingen en voorzien zijn van graphics in een nieuw design.

 2020 Kodiak 450:Robuust, veelzijdig en praktisch

In de ATV-wereld wordt de Kodiak erkend als de toonaangevende naam in de klasse van Utility ATV’s. Voor 2020 wordt de robuuste, veelzijdige en praktische Kodiak 450 geleverd met een hogere standaardspecificatie, waardoor het model een nog effectiever werkpaard is geworden. Met de mogelijkheid om meer dan 1134 kg / 2500 lbs te trekken, is de nieuwe af-fabriek gemonteerde WARN VRx25 lier 25% krachtiger. Mede hierdoor is deze populaire ATV geschikt voor de zwaarste taken en is deze multifunctioneel inzetbaar. De WARN VRx25 lier is ook voorzien van een mechanische rem, die de last goed in bedwang houdt voor een betere controle bij het slepen van zware ladingen. En voorzien van een stalen kabel met een lengte van 15 meter, is de nieuwe lier uiterst geschikt voor diverse zware taken in het bos, op het land of op de boerderij. Een belangrijk kenmerk van de Kodiak 450 is het compacte ontwerp van de carrosserie met een ruime rijpositie. Dit zorgt de hele dag voor comfort, waardoor dit een ideale middelgrote ATV is voor werk of vrije tijd. De 421cc viertakt EFI motor met hoog koppel zorgt dankzij de Ultramatic® automatische transmissie voor een soepele en moeiteloze rit. Bovendien stelt het toonaangevende On-Command® aandrijfsysteem van Yamaha de gebruiker in staat om, wanneer dit nodig is, met één druk op de knop naadloos over te schakelen tussen 2WD en 4WD. Met een laadvermogen van 120 kg op de bagagerekken en een trekvermogen van 600 kg – in combinatie met een verhoogde liercapaciteit van meer dan 1134 kg – is de Kodiak 450 een echte allrounder die vrijwel elke klus aankan. Bovendien is deze robuuste en betrouwbare ATV het ideale plezier- en vrijetijdsvoertuig, voor wanneer het werk gedaan is. Voor 2020 zal de Kodiak 450 beschikbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Olive Green, een kleurstelling die volledig aansluit bij de bestaande kleurstellingen Ridge Red, Yamaha Blue en Camo.

Overzicht Kodiak 450

 • Veelzijdige en praktische middelgrote Utility ATV
 • Nieuwe af-fabriek geïnstalleerde lier WARN VRx25 met een capaciteit van meer dan 1134 kg
 • Nieuwe kleurstelling Olive Green
 • Dagelijks comfort, extra functionaliteit, gebruiksvriendelijk
 • Voor zowel werk- als vrijetijdsgebruik
 • De premium Yamaha kwaliteit biedt veel waar voor uw geld
 • Krachtige 421cc viertaktmotor
 • Zuinige en betrouwbare elektronische brandstofinspuiting
 • Ontwerp met een compacte body en een ruime rijpositie
 • Wielophanging met een lange veerweg en gasschokdempers
 • On-Command® 2WD/4WD aandrijfsysteem, met behulp van drukknopbediening
 • Ultramatic® automatische CVT-transmissie
 • Laadvermogen van 120 kg op bagagerekken, 600 kg trekvermogen

Leverbaar vanaf oktober 2019

Kodiak 450 EPS en Kodiak 450 EPS SE: extra gemak en luxe

Voor 2020 zullen de modellen Kodiak 450 EPS en Kodiak 450 EPS SE beschikbaar zijn met een nieuw hoogwaardig On-Command® aandrijfsysteem, dat vergelijkbaar is met het ontwerp van de topmodellen Kodiak 700 EPS en Grizzly 700. Dit toonaangevende aandrijfsysteem is uitgerust met een Diff Lock functie voor extra tractie op extreem terrein. Dankzij het ontwerp kunnen Kodiak gebruikers met één druk op de knop eenvoudig en snel overschakelen tussen 2WD, 4WD en 4WD met Diff Lock. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker van de Kodiak 450 EPS en Kodiak 450 EPS SE in staat is om de rijoptie te kiezen die het beste past bij de terrein- en oppervlakteomstandigheden. De status van het On-Command® aandrijfsysteem wordt duidelijk weergegeven op het LCD dashboard. Naast het nieuwe On-Command® aandrijfsysteem zijn de Kodiak 450 EPS en Kodiak 450 EPS SE modellen van 2020 ook uitgerust met een af-fabriek gemonteerde lier WARN VRx25 die een 25% grotere capaciteit biedt. Deze lier met hogere specificaties is in staat meer dan 1134 kg / 2500 lbs te trekken en is uitgerust met een mechanische rem en een staalkabel met een lengte van 15 meter. Hierdoor wordt de functionaliteit verbeterd en de klus geklaard. Voor 2020 zal de Kodiak 450 EPS leverbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Olive Green, een kleurstelling die volledig aansluit bij de bestaande kleurstelling Yamaha Blue. De Kodiak 450 EPS SE wordt geleverd in een stijlvolle Matt Silver gespoten carrosserie met bijpassende graphics en gepolijste aluminium velgen.

Overzicht Kodiak 450 EPS en Kodiak 450 EPS SE

 • Veelzijdige en praktische middelgrote Utility ATV
 • Elektrische stuurbekrachtiging voor dagelijks comfort
 • Luxe gespoten carrosserie en gepolijste aluminium velgen (alleen SE model)
 • Nieuw hoogwaardig On-Command® 2WD/4WD/Diff Lock aandrijfsysteem met drukknopbediening
 • Nieuwe af-fabriek geïnstalleerde lier WARN VRx25 met een capaciteit van meer dan 1134 kg / 2500 lbs
 • Nieuwe kleurstelling Olive Green (alleen EPS model)
 • Dagelijks comfort, extra functionaliteit, gebruiksvriendelijk
 • Voor zowel werk- als vrijetijdsgebruik
 • De premium Yamaha kwaliteit biedt veel waar voor uw geld
 • Krachtige 421cc viertaktmotor
 • Zuinige en betrouwbare elektronische brandstofinspuiting
 • Ontwerp met een compacte body en een ruime rijpositie
 • Wielophanging met een lange veerweg en gasschokdempers
 • Ultramatic® automatische CVT-transmissie
 • Laadvermogen van 120 kg op bagagerekken, 600 kg trekvermogen

Leverbaar vanaf oktober 2019

Nieuwe kleuren en graphics voor de Kodiak 700 modellen

Om het krachtige DNA van de Kodiak familie te versterken, zal de Kodiak 700 leverbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Olive Green, terwijl de Kodiak 700 EPS SE (Special Edition) zal worden aangeboden in de exclusieve kleurstelling Satin Black.

Nieuwe kleuren voor de Leisure en Sport ATV modellen

Niets komt in de buurt van de reputatie van de Grizzly 700 als ‘s werelds sterkste ATV, en voor 2020 is deze agressief vormgegeven allrounder leverbaar in een nieuwe Olive Green kleurstelling. In de wereld van de Sport ATV’s tilt de YFZ450R het racen naar een hoger niveau met zijn toonaangevende vermogen/gewichtsverhouding en de ultieme sportspecificatie. Voor 2020 zal het YFZ450 SE model beschikbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Midnight Blue en in Ridge Red, waardoor klanten een nog grotere keuze aan kleurstellingen krijgen. De YFM700R SE zal ook verkrijgbaar zijn in de nieuwe kleurstelling Midnight Blue, terwijl de bestaande kleuren Racing Blue en Ridge Red nieuwe graphics zullen hebben.

Originele Yamaha accessoires

Niemand begrijpt een Yamaha ATV beter dan Yamaha, dus als het gaat om het kiezen van een onderdeel of accessoire, is het logisch om een origineel Yamaha onderdeel te gebruiken. Yamaha ontwerpt en produceert het breedste assortiment accessoires voor de utility, recreatieve en sportmodellen, en elk van deze producten is ontwikkeld om de hoogste kwaliteit en prestaties te bieden in combinatie met een perfecte pasvorm. Met een uitgebreid assortiment componenten die zijn ontworpen om alles te verbeteren, van prestaties en functionaliteit tot bescherming en comfort, stelt Yamaha Genuine Accessories elke Yamaha eigenaar in staat om zijn eigen ATV te personaliseren.

www.yamaha-motor.bewww.yamaha-motor.nl