Zhejiang CFMOTO Power Co., Ltd kondigt de voltooiing aan van de 100% overname van het Europese Off-Road merk GOES.

De overname ondersteunt de strategie van CFMOTO om hun aanwezigheid en marktaandeel verder te vergroten in de wereldwijde markt voor off-road voertuigen. In een steeds competitievere en uitdagende ORV-marktomgeving heeft deze overname tot doel om te profiteren van de sterk complementaire capaciteiten van CFMOTO en GOES en zal het beide merken in staat stellen om sneller nieuwe producten op de markt te brengen. Beide merken zullen onderscheidende merkposities hebben, met aparte productportefeuilles gericht op de behoeften van een grotere klantenkring. De overname zal CFMOTO en GOES ook helpen om hun huidige distributienetwerken verder te optimaliseren.

Over GOES:
Het GOES-merk werd opgericht door GOES Europe S.A.R.L. in 2004. GOES Europe S.A.S.U is sindsdien een OEM-partner van CFMOTO. Tegen het einde van 2023 bedient GOES een distributienetwerk van meer dan 1200 dealers in meer dan 17 EU-landen.

Over CFMOTO:
Opgericht in 1989, is Zhejiang CFMOTO Power Co., Ltd. een Chinees powersportsbedrijf dat betrouwbare motorfietsen, off-road voertuigen, motoren, onderdelen, kleding en accessoires ontwikkelt, produceert, op de markt brengt en levert. Vandaag de dag heeft het merk een robuust marktaandeel opgebouwd in meer dan 100 landen en regio’s via meer dan 3000 dealers wereldwijd.

CFMOTO wordt in de BENELUX verdeeld door MOOOF N.V.