De DTV Shredder, een compleet nieuw off-road voertuig!

De DTV (Dual Track Vehicle) Shredder is het best te omschrijven als een kruising tussen een skateboard, een jetski, een crossmotor en een ATV.

Het beste van deze werelden in één compact pakket!

Oorspronkelijk ontworpen voor het leger maar nu beschikbaar voor iedereen.

De besturing gebeurt via een skateboard-achtig platform, door te leunen in de richting die u wenst te gaan verandert de snelheid van de onafhankelijke tracks en stuurt de Shredder daar waar u naar toe wilt. Het (neerklapbare) stuur biedt de broodnodige stabiliteit.

De DTV Shredder heeft een luchtgekoelde 14 pk 196 cc 4-takt benzinemotor, een gepatenteerd dual-CVT aandrijfsysteem en een topsnelheid van ± 45 km/u. Tijdens het vele testwerk is gebleken dat een topsnelheid van zo’n 45 km/h een snelheid is waarbij de meeste mensen zich nog prettig voelen terwijl ze rechtop staan.

De DTV Shredder kan gemakkelijk worden opgevouwen en is met zijn gewicht van 111 kg en compacte maten (1150 x 678 x 584mm LxBxH) simpel te vervoeren, dit maakt hem een stuk praktischer dan een crossmotor of een ATV.

De DTV Shredder kan het hele jaar door gereden worden op elk soort terrein. Of het nu zand, modder of sneeuw is de robuuste rupsbanden hebben altijd grip. Dankzij de vorm van de tracks en het lage zwaartepunt van de Shredder kunnen hellingen tot 40 graden bedwongen worden.

De carburateur is extra beschermd en afgedicht om door water van ± 25 cm diep te kunnen rijden.

De DTV Shredder heeft ook de aandacht getrokken van de kroonprins van Dubai, voor hem zijn twee Shredders gebouwd met 48 pk Rotax motoren, goed voor een topsnelheid van zo’n 100 km/h!

Travis Pastrana en zijn Nitro Circus vrienden hebben de DTV Shredder al uitgebreid getest op Pastranaland en de eerste backflips zijn dan ook al gemaakt! Bekijk de video in onze nieuws categorie!

Je kunt bijna elke jetski, motorcross of board truc op de Shredder doen en ja ze zijn in staat om door de lucht vliegen!

Na jaren van ontwikkeling en het samenwerken met ‘s werelds beste X-Game atleten is de DTV Shredder klaar en kan dit zomaar eens de volgende actie sport worden.

Naast voor heel veel fun kan de DTV Shredder natuurlijk ook dienst doen als een robuust multi inzetbaar werkpaard voor politie, leger, jacht, landbouw en andere beroepen.

Meer info op www.kamphuistrading.com