Goed nieuws vanuit Fursten Forest. Want na de verplaatsing van de wedstrijd door Corona kan er alsnog dit jaar geracet worden. De organisatie bedankt iedereen voor haar geduld en het vertrouwen en kijkt er naar uit om 24 en 25 oktober weer het ‘bos’ in te kunnen gaan. 

Aanmelden

De organisatie kijkt er naar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen, extra aanmeldingen zijn meer dan welkom, schrijf je dus snel nog in. De wedstrijd bestaat uit een 120 kilometer lang roadbook, nieuwe proeven en dit allemaal 24u lang door zand, gravel en bossen. De 24u Fursten Forest is dan ook de ultieme off-road beleving. Alle eerder opgedane ervaringen uit 2019 zijn verwerkt in een nieuwe opzet: sneller, droger en meer rijplezier. Aanmelden voor de 24u Fursten Forest 2020 kan via een mail naar info@24ff.nl. Je krijgt dan een formulier en factuur voor het inschrijfgeld.

Acht snelle proeven

De stichting NTA en Fursten Forsten organiseren de 2e editie van deze wedstrijd, die zal bestaan uit acht snelle en uitdagende proeven die op zaterdag 24 oktober van 15:00 tot en met 23:30 worden verreden. De dag hierna op de zondag zal er gereden worden vanaf 07:30 tot en met 15:00.

Locatie

Fursten Forest, het grootste outdoor & adventure offroad park in Furstenau (D)

Datum

Zaterdag & Zondag 24 & 25 oktober 2020

Download hier het voorlopige tijdschema!

Het doel is een sportieve en veilige wedstrijd, en daarom rijden we onder het KNAF reglement van de sectie Terreinsport voor de klasses: T1 (proto), T2 (standaard), Special en SSV. Rijder en bijrijder hebben een licentie nodig die geldig is voor een NK Cross Country wedstrijd. Lees hier de toelichting.

Meer informatie op de website van de organisatie www.24ff.nl