Polaris Off Road Vehicles is een exclusieve samenwerking aangegaan met Rhino-Rack® Storage Solutions om rijders te helpen het maximale uit de transportmogelijkheden van hun voertuig te halen en zo voorbereid te zijn op elke klus die gedurende de dag op hun pad kan komen. Dankzij deze samenwerking is er nu een aanbod van kwalitatief hoogwaardige en wereldwijd inzetbare dakrekken, laadbakrekken en accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor de Polaris RANGER en GENERAL UTV’s.

Rhino Polaris

Rhino-Rack® is een gerenommeerd merk van outdoor-accessoires met 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige en bekroonde outdooruitrusting. Deze uitrusting wordt ontwikkeld om de extreemste omstandigheden aan te kunnen en wordt geproduceerd en getest in Australië.

 

“Rhino-Rack® deelt onze kernwaarden als het gaat om het maximale uit elke dag halen. We streven altijd naar een optimale gebruikservaring voor iedereen, van boeren, landeigenaren en jagers tot offroad-fanaten en avonturiers.”, aldus Dario Baraggia, Parts, Gear and Accessories Manager van Polaris Off Road Vehicles EMEA. “We vinden dat onze onderdelen en accessoires net zo betrouwbaar en duurzaam moeten zijn als onze voertuigen. Het is dus logisch dat wij de samenwerking zijn aangegaan met Rhino-Rack® om onze klanten meer vervoersmogelijkheden te bieden. De rekken zijn gelast en supersterk en doordat ze op maat zijn gemaakt voor onze producten, kunnen ze er stevig op worden bevestigd en sluiten ze er perfect op aan. Met de verschillende leverbare hulpstukken bieden ze vervoersmogelijkheden op maat voor onze klanten.”

 

De onder extreme offroad-omstandigheden geteste accessoires van Rhino-Rack® sluiten perfect aan op de voertuigen van Polaris en maken ze veelzijdiger dan ooit met tot wel 40% extra laadruimte. Met speciale hulpstukken kunnen rijders alles wat ze nodig hebben op een praktische en veilige manier meenemen.

Dak- en laadbakrekken

Met het complete dak- en laadbakreksysteem voor de full-size Polaris Ranger in de driezits- en Crew-uitvoeringen en het laadbakrek voor de Polaris General biedt Rhino-Rack® een ruimtebesparende oplossing voor het vervoer van lading en uitrusting. De van sterk, lichtgewicht en corrosiebestendig aluminium gebouwde laadbak- en dakrekken kunnen eenvoudig worden gemonteerd door middel van een Rhino-Rack®-montagehulpstuk met een innovatief en veilig bevestigingssysteem, voor een perfecte aansluiting en een lange levensduur.

Multifunctionele hulpstukken

Om je als rijder te helpen op elke klus of uitdaging optimaal voorbereid te zijn, biedt Rhino-Rack® een uitgebreid assortiment multifunctionele hulpstukken die je voldoende ruimte en mogelijkheden bieden om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Rhino-Rack® levert een assortiment montagehulpstukken voor het veilig bevestigen van gereedschap en accessoires op jouw Polaris, waaronder het corrosiebestendige, gepoedercoate stalen Hi-Lift-Jack-montagesysteem dat snel en eenvoudig gemonteerd kan worden met duurzame steunen of de Cargo Corner Bracket waarmee een koelbox in de laadbak kan worden vastgezet met een unieke anti-rotatiemoer voor een optimale veiligheid, maar ook het eenvoudig te monteren montagesysteem voor recovery boards en de geweerkoffersteun waarmee Kolpin Stronghold-geweerkoffers op Rhino-Rack®-systemen bevestigd kunnen worden (in combinatie met de afzonderlijk verkochte Auto-Latch Mount).

Met de D-vormige sjorogen kunnen op het platform meerdere extra bevestigingspunten worden toegevoegd. Ze zijn gemaakt van corrosiebestendig gegalvaniseerd staal, voor een lange levensduur onder intensieve gebruiksomstandigheden. Met de reservewielriemen kunnen rijders hun reservewielen buiten de laadbak vervoeren en eenvoudig op het laadbakrek monteren. De multifunctionele gereedschapshouder houdt gereedschap en bijvoorbeeld ook roeispanen veilig op hun plaats dankzij rubberen klemmen en een snelspansysteem met ratel.

Neem voor meer informatie en voor de aanschaf van Rhino-Rack® Storage Solutions contact op met je lokale officiële Polaris-dealer