Persbericht

Polaris,  onthulde haar nieuwe 2019 model voertuigen met een bijgewerkte XP RZR 1000, het nieuwe model RZR S en een reeks nieuwe kleuren zijn gehele RZR, Ranger, General en Sportsman.

Rodrigo Lourenco, Vice President en General Manager van Polaris Off-Road voertuigen EMEA, zei: “Met de langverwachte release van Ranger XP 1000 voor 2018, samen met de General 1000 Deluxe met ABS en de nieuwe Ranger 150 EFI hebben we de standaard gezet en zullen we onze strategie die we zijn ingeslagen, in 2019 gaan voortzetten. We hebben de ‘sharpest-looking’ RZR XP 1000 gepresenteerd, met opvallende lijnen en dynamische eigenschappen, en een reeks aan nieuwe kleuren”

Polaris RZR, ‘s werelds bestverkopende sportprestatieserie, krijgt een opgefriste Xtreme Performance-lijn met een nieuwe agressieve stijl. Nieuwe LED-accenten en nieuwe LED-koplampen, bieden de 2019-lijn meer intensere en krachtigere RZR XP-machines. De ontwikkeling gaat ook door in de cabine, waar het dashboard meer digitale instrumenten en meer opslagcapaciteit heeft.

Voor het eerst zal de RZR S 1000 EPS in EMEA markten leverbaar zijn. Het model RZR S 1000 is de ultieme sport machine, met kracht, vering en ongeëvenaarde flexibiliteit. De RZR S 1000 EPS biedt uitzonderlijke kracht en versnelling van de 100pk sterke ProStar motor, die 33% meer vermogen biedt dan de RZR S 900. De nieuwe RZR heeft de pk/gewichtsverhouding van een RZR XP in een behendig RZR S-pakket.

Er is ook een nieuwe kleurenlijn voor 2019, met de nieuwe RZR XP 1000 EPS in Black Pearl en de RZR S 1000 EPS wordt beschikbaar in het wit en titanium metallic. De Polaris Ranger is een van de meest populaire side-by-sides op de markt, en zal qua opties nog uitgebreider worden. De 2019 Ranger XP 1000 EPS modellen worden beschikbaar in Sage Green en de nieuwe Witte Pearl kleur.

De Polaris General is ontstaan uit het avontuur en blijft zijn positie in de side-by-side sector uitbreiden. Consumenten hebben meer opties dan ooit; de General 1000 EPS is nu verkrijgbaar in White Lightning, terwijl de General 1000 EPS Deluxe met ABS verkrijgbaar is in de nieuwe Orange Rust-kleur. De General 4 1000 EPS is nu ook verkrijgbaar in White Pearl.

De Polaris Sportsman blijft de bestverkopende automatische ATV leveren in de branche met verbeterde elektrische stuurbekrachtiging op alle EPS-modellen voor 2019. De lijn biedt ook een reeks kleuren en grafische weergaven voor de Polaris Youth-reeks; de Outlaw 50 en de Outlaw 110 zijn aangekondigd in twee kleuren; Roze en Lime groen, de RZR 170 EFI in Black and White Lightning. De Sportsman 110 blijft leverbaar in het Velocity Blauw en Rood. De Ace is beschikbaar in Indy Red en de Ranger 150 in Solar Red. Fun has never looked so good!

www.polarisbenelux.com