Al jarenlang zijn de Kawasaki MULE’s het favoriete vervoermiddel voor professionals. Want wanneer de omstandigheden echt moeilijk worden, is het de MULE die iedereen en alles overal naar toe weet te brengen. Vandaar dat agrariërs, bosbouwers en landmeters allemaal rekenen op de kwaliteiten van de Kawasaki MULE modellen.

Voor 2016 hebben de twee nieuwe topmodellen van de MULE serie de nieuwe typebenaming ‘’PRO’’ gekregen. De PRO-DXT beschikt over twee eenvoudig te wisselen banken, de PRO-DX over een enkele zitbank. Veel grondspeling en een lage wieldruk maken de MULE niet alleen vrijwel niet te stoppen in zwaar terrein, het voorkomt ook schade aan het milieu.

Voor de 2016 versies is een nieuwe 993 cc zware driecilinder dieselmotor toegepast die zich kenmerkt door een hoog koppel en enorme betrouwbaarheid.

Nieuw is ook dat beide MULE-PRO modellen nu standaard geleverd worden met deuren wat het comfort voor zowel bestuurder als passagiers nog verder verhoogt. Maar ook de styling van PRO modellen is compleet vernieuwd. Daarnaast is de veelgeprezen Electronic Power Steering (EPS)  verder verfijnd en verbeterd en is deze stuurbekrachtiging nu standaard op de PRO’s aanwezig.

De volledige technische specificaties van de 2016 MULE PRO modellen en de overige Kawasaki UTV’s volgen snel, net als de definitieve verkoopprijzen en een overzicht van de complete accessoire lijn.

www.kawasaki.nl