De nieuwe Compass heeft de prestigieuze score van vijf sterren Euro NCAP behaald. Op alle onderdelen, waaronder bescherming volwassenen, kinderen en voetgangers en rijassistentie veiligheidssystemen. De nieuwe en veilige Compass staat nu bij de Jeep dealer vanaf € 30.990.

Het behaalde resultaat van de maximale vijf sterren toont aan hoe veilig de Jeep Compass is, want Euro NCAP scherpt zijn veiligheidseisen voortdurend aan. De nieuwe compacte SUV combineert legendarische off-road capaciteiten met gebruiksvriendelijke technologie en een volledig aanbod op gebied van rijassistentie systemen.

De Jeep Compass biedt meer dan 70 beschikbare actieve en passieve veiligheidsfuncties. Tijdens de ontwikkeling van de Jeep Compass stond de veiligheid van de bestuurder en passagiers voorop. Zowel ‘Forward Collision Warning-Plus’ als de ‘Lane Sence Departure Warning-Plus’ wordt standaard aangeboden. Verder zijn ‘Blind-spot Monitoring’, ‘Rear Cross Path Detection’, ‘ParkView Rear Backup Camera’, ‘Fully Automated Parallel’ en ‘Perpendicular’ parkeerhulpsysteem, ‘Adaptive Cruise Control’, ‘Electric Stability Control’ met electronic roll mitigation en zes airbags beschikbaar. De Jeep Compass beschikt over frontale airbags voor bestuurder en passagier voorin, gordijnairbags voor alle rijen en zijairbags voor de voorste stoelen. Als extra beveiliging heeft de Jeep Compass een ‘veiligheidskooi’ constructie die bestaat uit meer dan 65% gehard staal.

De nieuwe en veilige Compass staat nu bij de Jeep dealer vanaf € 30.990.

www.jeep.nl