Met de nieuwe Packtalk Edge-headset van Cardo Systems opent Cardo de deur voor ouders, coaches en productieprofessionals om draadloos met rijders te communiceren

Nieuwe Packtalk ‘EdgePhones’ gaat naadloos samen met de ultramoderne Packtalk Edge-communicator en levert toonaangevende mesh-communicatie voor handig gebruik buiten de motorfiets

Cardo Systems, de wereldmarktleider op het gebied van draadloze communicatiesystemen voor powersportrijders, heeft vandaag een nieuw headsetaccessoire geïntroduceerd voor zijn ultramoderne Packtalk Edge draadloze communicator. Cardo’s nieuwe Packtalk EdgePhones zijn ontworpen voor gebruik buiten de fiets en passen naadloos bij de Packtalk Edge, waardoor hetzelfde toonaangevende mesh-communicatienetwerk wordt geleverd in een helmloze oplossing.

Cardo’s Packtalk EdgePhones zijn ideaal voor ouders en motorcoaches en leveren realtime communicatie met rijders in actie. Omdat er steeds meer behoefte is om mensen aan de zijlijn te helpen, zijn de Packtalk EdgePhones comfortabel om te dragen, gebruiksvriendelijk en robuust om buitenomstandigheden te weerstaan.

Ontworpen met een Air Mount-connectiviteitspoort die de Packtalk Edge integreert met de EdgePhone, kunnen gebruikers gemakkelijk overstappen van helm naar EdgePhones. Eenmaal overgezet werken de Packtalk EdgePhones op dezelfde manier als een Packtalk Edge-helmsysteem – waardoor gebruikers eenvoudig en effectief kunnen communiceren binnen een intercomnetwerk van maximaal 15 personen met kristalheldere premium JBL-audio. De Packtalk EdgePhones kunnen ook worden gekoppeld met andere Cardo-apparaten die gebruik maken van Bluetooth-connectiviteit.

Packtalk Edge-headset

“De introductie van onze nieuwe Packtalk EdgePhones biedt de superieure oplossing voor coaches, instructeurs, ouders en productieprofessionals die een directe communicatielijn met rijders nodig hebben”, aldus Alon Lumbroso, CEO van Cardo Systems. “Packtalk EdgePhones bieden de ultieme vormfactor en een naadloos integratieniveau met Packtalk Edge en zijn premium mesh-netwerk op Packtalk Edge.”

De premiumfuncties van Packtalk EdgePhones omvatten het volgende:

  • Air Mount – Dankzij een naadloze magnetische connectiviteitspoort kunnen rijders de EdgePhones snel en gemakkelijk activeren of het Packtalk Edge-apparaat omwisselen van hoofdtelefoon naar helm.
  • Passieve ruisonderdrukking en ruisfiltering Afneembare microfoon – De Packtalk EdgePhones elimineert intuïtief ongewenst achtergrondgeluid voor heldere tweerichtingscommunicatie.
  • Compact opvouwbaar – Na gebruik kan de Packtalk EdgePhones eenvoudig worden opgevouwen voor gemakkelijk dragen en veilig opbergen.
  • Waterbestendig voor alle omstandigheden – Met vervangbare vulling en microfoon kunnen gebruikers op elk terrein verbonden blijven. Packtalk EdgePhones hebben een IP-54-classificatie en beschermen tegen stof en spatwater.
  • JBL-geluidskwaliteit – Krachtige 40 mm high-definition luidsprekers, tot in de perfectie ontworpen door JBL-experts, met een verbeterde muziekprocessor en drie audioprofielen.
  • Twee jaar garantie – vanaf de datum van oorspronkelijke aankoop.

Dankzij de ergonomische geluidsbescherming over het oor van de EdgePhones zullen coaches, ouders en productieprofessionals een onberispelijke audio-ervaring ervaren terwijl ze instructies of aanwijzingen aan rijders communiceren, wat zich uiteindelijk vertaalt in meer vertrouwen en een veiligere en effectievere ervaring voor rijders.

Het Cardo Packtalk EdgePhones-accessoire is vanaf 12 september beschikbaar als pre-order voor $ 149,95/€ 159,95 op www.cardosystems.com en wordt eind september naar retailers verzonden.

Ga voor meer informatie over Cardo Systems naar cardosystems.com of praat mee op Facebook, Twitter en Instagram en bekijk de nieuwste video’s op YouTube.