Cardo kondigt nieuwe productlijn aan en zet een nieuwe standaard in Bluetooth communicatie-systemen.

Cardo Systems, de wereldwijde marktleider in draadloze helmcommunicatie voor motorrijders, kondigde vandaag een gloednieuwe reeks van Bluetooth communicatiesystemen aan, waarmee de lat voor kwaliteit en innovatie opnieuw hoger wordt gelegd.

Over-the-air-software

Met Cardo’s voortdurende toewijding aan haar klanten, bevestigt de nieuwe reeks haar positie in de markt als de beste optie voor diegenen die het meeste uit hun rit willen halen. Het brengt een hele nieuwe generatie producten met een scala aan functies als standaard, zoals over-the-air software-updates, wat betekent dat er geen kabels nodig zijn en de meest geavanceerde Bluetooth 5.2-chip op de markt, geïntegreerd in alle systemen. Snel opladen als standaard betekent dat de rijder zich kan concentreren op de rit, 20 minuten opladen geeft gebruikers twee uur gebruiksduur.

SPIRIT

De Cardo SPIRIT is een gloednieuwe productlijn en levert alle kwaliteiten die Cardo herkenbaar hebben gemaakt als het merk van hoge kwaliteit dat het vandaag de dag is, tegen een ongelooflijke introductieprijs van slechts 99,95 euro. De SPIRIT wordt aangedreven door de nieuwste Bluetooth-technologie en brengt alle essentie die een jonge, stedelijke rijder nodig heeft en combineert dit met ongekende aandacht voor detail, bouwkwaliteit en duurzaamheid. Met de mogelijkheid om tot twee rijders te verbinden tot een bereik van 400 meter, stelt het de rijder in staat om zich te concentreren op de rit voor de boeg en te genieten van naadloze connectiviteit.

Cardo

SPIRIT HD

De Cardo SPIRIT HD biedt een onverslaanbaar pakket, met alles wat een rijder ooit zal willen van een Bluetooth communicatiesysteem tegen een betaalbare prijs. De SPIRIT HD wordt aangedreven door de nieuwste Bluetooth-technologie, en combineert functies zoals geluid van hoge kwaliteit uit krachtige 40 mm HD-luidsprekers, FM-radio en 13 uur gesprekstijd.

Cardo

 

FREECOM 2X

De Cardo FREECOM 2X vestigt zichzelf als de middenklasse en vaste favoriet in de productlijn, als het beste Bluetooth communicatiesysteem voor twee motorrijders. Extra voordelen zijn onder meer premium sound van JBL, live intercom en de analoge jog-dial. De Cardo FREECOM 2X zet een nieuwe standaard met automatisch herverbindende Bluetooth-verbinding voor twee rijders en met beter geluid als nooit tevoren. De Cardo FREECOM 2X is volledig waterdicht en heeft over-the-air software-updates die extra waarde geven aan een toch al ongelooflijk pakket.

Cardo

 

FREECOM 4X

Als klap op de vuurpijl positioneert de Cardo FREECOM 4X zich als ‘s-werelds beste, volledig uitgeruste, Bluetooth communicatiesysteem voor maximaal 4 rijders. Alle voordelen en functies die je zou verwachten van Cardo zijn standaard met de toevoeging van een automatisch herverbindende Bluetooth-verbinding voor vier rijders en met live geluid als nooit tevoren is de FREECOM 4X de ideale premium Bluetooth metgezel voor elke rit.

Alon Lumbroso, Chief Executive Officer, Cardo Systems: “We zijn bijzonder trots en enthousiast om onze volledige Bluetooth-productreeks te vervangen door twee nieuwe opwindende productfamilies. De Cardo SPIRIT-lijn zet een nieuwe standaard voor motorrijders en onze Cardo FREECOM X line-up verhoogt de benchmark om zichzelf te positioneren als ‘s-werelds beste communicatiesysteem op de markt. Ongeacht wat of hoe je rijdt, we zijn ervan overtuigd dat we een communicatiesysteem hebben voor iedereen.”

 

Ga voor meer informatie over Cardo Systems naar CardoSystems.com