We hoeven er geen doekjes om te winden: acculaders zijn doorgaans geen voorwerpen die hartveroverende hebzucht veroorzaken. Toch valt er met de nieuwste generatie acculaders van het Franse BS Battery meer spanning & sensatie te beleven dan je zou verwachten, zeker nu de winter eraan komt.

 

Qua sensatie hoef je alleen maar te denken aan de vanuit de cockpit geschoten onboard- beelden van Fabio Quartararo, met het BS Battery-logo vol in beeld op zijn helm. Als officieel sponsor van de MotoGP-wereldkampioen kun je werkelijk niets aan het toeval overlaten. En als er wel één team blind moet kunnen vertrouwen op ultieme hightech kwaliteit, dan is het wel Monster Energy Yamaha MotoGP dat Quartararo naar het kampioenschap loodste. Daarnaast is BS Battery ook officieel sponsor van het GMT94 Yamaha Team, waar Jules Cluzel afgelopen seizoen meerdere races in het WorldSSP wist te winnen. Ook wat betreft spanning is BS Battery toonaangevend en daarvoor hoef je geen topcoureur te zijn. Niets is zo vervelend als een platte (of erger nog: defect geraakte) accu wanneer je in de lente je motor uit zijn winterslaap aan het halen bent. De royale ervaring als officieel toeleverancier van accu’s aan motorfabrikanten, stelt BS Battery in staat om baanbrekende innovaties door te blijven voeren.

De nieuwe generatie BS Battery acculaders die bestaat uit vijf modellen: de BS10, BS15, BS30, BS60 en BK20.

 

BS10: NIEUW. Opvolger van de populaire BA10, compact, praktisch, geschikt voor 6V en 12V, lood en Lithium.

Advies verkoopprijs € 54,50

BS10

BS10

 

BS15: handzaam, 1.5A, voor 12V loodaccu’s, eenvoudig op te hangen.

Advies verkoopprijs € 58,50

BS15

BS30: NIEUW. 12V-3A voor lood- en Lithium-accu’s, eenvoudig op te hangen.

Advies verkoopprijs € 84,50

BS30

 

BS60: het zware geschut, 12V 1/4/6A voor loodaccu’s.

Advies verkoopprijs € 120,90

BS60

 

BK20: NIEUW. 3 x 2A poorten voor lood en Lithium, 6V & 12V. Tijdbesparend, dus ideaal voor garage en werkplaats.

Advies verkoopprijs € 229,-

 

Het van oorsprong Franse merk BS Battery is in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende, mondiale speler op het gebied van powersports accu’s en laders. BS Battery wordt inmiddels in meer dan 65 landen gedistribueerd, heeft vijf productiefaciliteiten en zes fabrieksvestigingen, van Chili tot Hong Kong aan toe. BS Battery wordt verdeeld door BIHR

Meer info MYBIHR.COM