Een van Yamaha’s nieuwe sterren in 2024 is de gloednieuwe YFM110R. Deze ATV is ontworpen voor kinderen vanaf 10 jaar en is bedoeld om de razend populaire YFM90R verder te verbeteren.

Dit nieuwe Yamaha model combineert het indrukwekkende vermogen en de respons van een 112 cc brandstofingespoten motor met functies die ouders totale gemoedsrust geven. Kinderen krijgen de best mogelijke voorbereiding om volwassen racers te worden, terwijl hun begeleiders gerust kunnen zijn dankzij ouderlijke toezicht, parkeerremmen en onderhoudsvriendelijke techniek.

Wolverine®RMAX™4 1000 LE

Ook nieuw dit jaar is de Wolverine®RMAX™4 1000 LE, met robuust gekleurd kuipwerk en limited-edition graphics, die stijlvol worden aangevuld met het interieur en gestikte stoelhoezen in bijpassende kleur. De unieke D-Mode met de Sport-, Trail- en Crawl-modi, de 29-inch Carnage-banden en de in de cabine verstelbare FOX® 2.0 iQS schokdempers vormen samen een uitgebreid pakket verbeteringen.

Er zijn ook twee nieuwe Special Edition Wolverines die zijn ontworpen om op te vallen en het hart van avonturiers te veroveren. De Wolverine® X2 850 SE en Wolverine® X4 850 SE zijn nu beide uitgerust met robuuste radiaalbanden, een zware, in de fabriek geïnstalleerde lier, geavanceerde vering, achteruitkijkspiegel, wielen in bijpassende kleuren met een stijlvolle kleurstelling en graphics.

Het Utility-segment

In het Utility_segment draait alles erom dat de klus wordt geklaard, of het nu gaat om kruipend landwegen te doorkruizen, werken in de vrije natuur van het bos of betrouwbare prestaties leveren in fabrieken. Deze robuuste, stabiele en krachtige betrouwbare voertuigen bieden hoogwaardige techniek, comfort en een ongelooflijke duurzaamheid voor gegarandeerde prestaties waarmee rijders elke dag van het jaar plezier kunnen hebben in hun werk.

Het assortiment vierwiel aangedreven voertuigen voor 2024 is voorzien van opvallende nieuwe kleuren en graphics voor een frisse uitstraling van deze Utility-klassiekers. De legendarische Kodiak is een echt werkpaard voor klanten die een robuust en veelzijdig voertuig nodig hebben dat prestaties combineert met betrouwbaarheid. De Viking is een duurzame Side-by-Side die uitblinkt in functionaliteit, met een cabine die drie zitplaatsen biedt, ideaal om kleine teams te vervoeren.

Modellen voor 2024 zijn

 • Viking EPS
 • Kodiak 700 EPS SE
 • Kodiak 700 EPS
 • Kodiak 450 EPS SE
 • Kodiak 450 EPS
 • Kodiak 450

Ontdek het volledige Utility-assortiment

Het Leisure-segment

Voor de liefhebbers van plezier en de sensatiezoekers opent Yamaha’s assortiment Leisure ATV’s en Side-by-Sides een compleet nieuwe wereld van mogelijkheden voor vrije tijd. Van spannende ontdekkingsreizen in het bos tot memorabele momenten in de bergen waarbij avonturiers zich kunnen uitleven, dit segment draait om plezier, vrijheid en geweldige ervaringen in de vrije natuur.

Modellen voor 2024 zijn

 • Wolverine® RMAX™4 1000 LE (NIEUW)*
 • Wolverine® RMAX™2 1000 LE
 • Wolverine® RMAX™2 1000
 • Wolverine® X4 850 SE (NIEUW)*
 • Wolverine® X2 850 SE (NIEUW)*
 • Grizzly 700 EPS XT-R
 • Grizzly 700 EPS

* Deze modellen zijn niet verkrijgbaar in Nederland.

Ontdek het volledige Leisure-assortiment:

Het Sport-segment

Voor de ultieme bloedstollende prestaties zijn de ATV’s en Side-by-Sides uit Yamaha’s Sport-segment ontworpen voor de rijders die #DRIVENBYVICTORY zijn. Dit zijn droommachines voor offroadracers, adrenalinejunkies en mensen die een kick krijgen van snelheid.

Voor de jongere waaghalzen zijn Yamaha’s mini-ATV’s de perfecte keuze voor elk kind #DRIVENBYFUN. Deze kleine krachtpatsers zorgen voor eindeloze spanning en vermaak en ze zijn ook nog eens onderhouds- en gebruiksvriendelijk.

Modellen voor 2024 zijn

 • YXZ1000R Sport Shift
 • YXZ1000R
 • YFM700R SE
 • YFZ450R SE
 • YFZ450R
 • YFM110R (NIEUW)
 • YFZ50

Ontdek het volledige Sport-assortiment

Originele Yamaha-accessoires en kleding

Wanneer serieuze rijders een onderdeel, accessoire of kleding kiezen, kiezen ze alleen originele Yamaha-producten, die perfect zijn afgestemd op Yamaha’s ATV’s en Side-by-Sides.

Rijders kunnen kiezen uit het breedste assortiment accessoires voor de Utility-, Leisure- en Sport-modellen, die stuk voor stuk perfect aansluiten op de behoeften van de klant, perfect passen bij de machine van de klant en het hoogste kwaliteits- en prestatieniveau bieden.

Maak indruk met het volledige assortiment Yamaha offroadkleding, waaronder opvallende jerseys, handschoenen en meer, en speciale ATV-rijkleding.

Dromen waarmaken – Configureer de perfecte ATV- en Side-by-Side-voertuigen

Yamaha’s unieke configurator is een gespecialiseerde en meeslepende digitale speeltuin waarmee rijders hun visie van het ideale Sport-, Leisure- of Utility-voertuig tot leven kunnen brengen. Met de klantgerichte configurator kunnen rijders hun Yamaha-product aan hun eigen smaak aanpassen door de gewenste combinatie accessoires te kiezen. Daarna kunnen ze met een paar klikken een offerte aanvragen bij een Yamaha-dealer van hun keuze. Als ze klaar zijn om hun droom werkelijkheid te maken, heeft de dealer het exacte ontwerp bij de hand om het voertuig nauwkeurig te configureren. De Yamaha-configurator is beschikbaar via de website of de MyGarage-app van Yamaha.

Download de MyGarage-app

Ultieme klantgerichtheid en volledigheid voor ATV- en Side-by-Side-voertuigen

Het assortiment ATV- en Side-by-Side-voertuigen voor 2024 is een uitgebreid en klantgericht aanbod. Van snelle sportmachines tot robuuste Utility-voertuigen, avontuurlijke vrijetijdsmodellen en zelfs machines voor de kleintjes, Yamaha blijft nauw verbonden met wat klanten echt willen.