Dani Hoffard heeft zijn allereerste Quaduro van Le Touquet tot een goed einde weten te brengen. kwam Hoffard van de 328 deelnemers op een 160ste plaats over de finish.

‘’Het was een hele belevenis. Op vrijdag was er de keuring en op zaterdag stond de grote wedstrijd op het programma. Ik had me heel goed voorbereid maar helaas heb ik in de week voor de wedstrijd een flinke griep gehad en had ik nog last van een keelontsteking. Dit speelde mij in de wedstrijd parten maar desondanks heb ik genoten en ik blij dat ik de wedstrijd uit heb gereden,’’ vertelt Dani.

Het was voor Dani zo’n mooie ervaring, dat het zeker is dat Dani ook volgend jaar zal starten in deze wedstrijd!

Uitslag Quaduro Le Touquet:

  1. Randy Naveaux
  2. Jeremie Warnia
  3. Romain Couprie
  4. Sheldon Seal
  5. Florian Mangeot

160. Dani Hoffard