Bent u op zoek naar een Quad die helemaal klaar is voor de strijd, dan hebben we goed nieuws voor u. Met de komst van de CRQF Quad heeft u die gevonden. Deze in Nederland gebouwde Quad is wedstrijd klaar.

De CRQF is gebouwd met de best verkrijgbare componenten van o.a. Honda CRF en TRX, Goldspeed, Roll Design, Dominator, Renthal, etc. Het chassis is gebouwd door CRQF zelf. Ook daar is gebruik gemaakt van de beste materialen zoals Chrome molybdeen buis. Het resultaat is een ergonomisch, sterk en extreem licht chassis. Samen met de superieure stuurkwaliteiten, het vermogen van de nieuwe 2015 Honda CRF 450R motor maakt dit de nieuwe CRQF een echte winnaar op het circuit.

Ontwerper en constructeur Gerben Vruggink deed zijn kennis vooral op in het jarenlang bouwen van Quads en Buggy’s voor de zwaarste rally ter wereld “Dakar”.  Tijdens de ontwikkeling voor zijn Quad maakte hij gebruik van de kennis van o.a. een aantal van de beste Quad coureurs van Europa. Joe Maessen (vicekampioen), Sebastian Husseini (meervoudig kampioen in het midden oosten en topper in de Dakar Rally), rally specialisten Kees Koolen, Mohamed Abu Issa en Jan Hoogendoorn (Mon Kampioen). Het debuut van de CRQF in handen van Joe Maessen tijdens de laatste ONK Quad van 2014 in Oss sloeg in als een bom; de CRQF was van meet af aan de snelste quad op de baan en Maessen won afgetekend de 2de manche. De CRQF; de nieuwe standaard in Quad Racing.

www.crqfquad.com