Onverwoestbaar met militaire standaarden

Xtorm, fabrikant van mobiele laadoplossingen, lanceert ultra een  robuuste Power Bank die voldoet aan militaire standaarden. De Waterproof Power Bank Limitless 10.000 is de ultieme survival gadget om mobiele apparaten op te laden tijdens outdoor avonturen.

De Power Bank Limitless heeft een extreem sterke, schokabsorberende behuizing en is voorzien van een interne batterij van 10.000mAh. Met deze grote batterij kunnen mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en gps meerdere keren opgeladen worden voor het nodig is de Power Bank zelf weer op te laden. Ook beschikt de Limitless over twee USB-uitgangen waardoor deze twee mobiele apparaten tegelijk kan opladen.

Verslaat alle elementen
De Power Bank is getest onder de meest extreme omstandigheden volgens de MIL-STD-810, een test die wordt gebruikt voor producten die geschikt zijn voor de Amerikaanse landmacht, luchtmacht en marine. Bovendien is de Limitless volledig water-en stofdicht met een IP-codering van 68.

Redder in nood
Dankzij de ingebouwde zaklamp is er altijd licht in de duisternis met de Power Bank Limitless. In gevaarlijke situaties kan de Power Bank zelfs levens redden door de SOS-functie van de zaklamp in te schakelen. Al met al biedt de sterke Power Bank Limitess de perfecte mobiele laadoplossing tijdens outdoor activiteiten. Dankzij de grote interne batterij en sterke behuizing kunnen mobiele apparaten in elke situatie worden opgeladen.

Prijs en beschikbaarheid
De advies verkoopprijs van de AL421 Power Bank Limitless 10.000 is € 89,-. De Power Bank is vanaf medio oktober verkrijgbaar bij diverse (online) winkels en op Xtorm.eu. Xtorm biedt op al haar producten twee jaar garantie en ongelimiteerde helpdeskondersteuning

Over Xtorm
Xtorm is opgericht in 2008 en onderdeel van het Nederlandse bedrijf Telco Accessories b.v., met het hoofdkantoor in Houten. Xtorm ontwerpt, produceert en verkoopt innovatieve universele mobiele laadoplossingen. De collectie is aangevuld met Xtorm Business producten. Xtorm producten hebben een eigentijds karakter en zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn Xtorm producten wereldwijd verkrijgbaar in 57 landen.

Meer informatie vindt u op www.xtorm.eu.