Vanucci brengt met de VAJ een toerjack dat naar wens verder kan worden uitgerust. Toerjacks bestaan meestal uit drie componenten: buitenjack met protectoren ter bescherming, klimaatmembraan tegen vocht en thermovoering tegen kou. Allemaal heel praktisch. Het is alleen jammer dat je voor alle drie de onderdelen moet betalen, of je ze nu nodig hebt of niet…

Individueel aan te passen

Er zijn steeds meer motorrijders die bij regen en koude dagen liever overschakelen op vier wielen, maar een hoogwaardige veiligheidsuitrusting toch niet willen missen. De productontwikkelaars van Vanucci hebben hiermee rekening gehouden. Het resultaat is de gloednieuwe VAJ, een toerjack dat individueel kan worden geconfigureerd.

Heren- en damesversie

Het basiscomponent is de buitenjack Vanucci VAJ-m1 resp. de damesversie VAJ-f1, uitgerust met alles wat je van een hoogwaardig motorjack mag verwachten.

Toepassingsmogelijkheden

Voor uitbreiding van de toepassingsmogelijkheden biedt Vanucci voor de VAJ een membraanjack, een thermojack en een windkraag. Alle onderdelen zijn afzonderlijk verkrijgbaar en kunnen in elke combinatie in de buitenlaag worden geïntegreerd. De membraan- en thermojacks zijn zodanig ontworpen dat ze ook solo als vrijetijdskleding kunnen worden gedragen. Meer flexibiliteit is niet mogelijk.

www.louis.nl