Perier Motorsport is al decennia lang actief in de motorbranche als importeur en agent van topmerken als STADLER, BELSTAFF, TCX en RICHA. Op korte termijn wordt ons programma uitgebreid met weer een premium merk: vanaf 1 juni aanstaande zijn we de officiële Nederlandse agent voor ROOF motorhelmen.

ROOF International werd in 1993 opgericht door het Franse designers- en ondernemers duo Claude en Chantal Morin, die tot op de dag van vandaag de onderneming in Pégomas aan de Franse Riviera runnen. Het begon allemaal met de presentatie van de Roadster, een trendy jethelm met een pilotvisor, maar echt gestalte krijgt het merk in 1997. Dan lanceert de eigenzinnige helmenfabrikant namelijk de Boxer, een systeemhelm met een bijzonder innovatieve constructie. Het kinstuk kan namelijk volledig achterover worden geklapt terwijl het vizier onafhankelijk kan worden bediend. Een uniek gepatenteerd 3 in 1 concept dat de wereld veroverde en waarmee ROOF zich internationaal op de kaart heeft gezet. Een concept ook dat tekenend is voor de filosofie van het merk: innovatieve techniek, unieke designs en hoogwaardige materialen.

Vanaf 1995 werd ROOF geïmporteerd door Cowhide Company Distribution te Amsterdam.
Het ROOF-dealernetwerk zal binnenkort direct vanuit Frankrijk worden beleverd.

Voor Perier Motorsport is het een fantastische aanvulling op het assortiment.
We zijn er trots op!

Kijk voor meer informatie of andere producten van Perier Motorsport B.V. op www.periermotorsport.nl, of volg ze op Facebook en Twitter.