Zeg je Pont de Vaux, dan begint menig hart van de quadrijd(st)er al harder te kloppen! Afgelopen weekend stond er weer een weekend vol quadraces gepland in Frankrijk, tijdens deze grote Internationale wedstrijd. 

Pont de Vaux

Nederlands succes was er voor de 17-jarige inwoonster uit Nieuw-Vennep, Eline Duivenvoorden. Twee jaar geleden viel ze al in de prijzen, maar ook afgelopen weekend kon ze samen met haar teamgenoot Joyce van Eerd de beker in ontvangst nemen ter ere van de 3e plek bij de dames! Een geweldige prestatie die werd behaald in de Kenny 4h-race. Naast Eline en Joyce was er nog meer Nederlands succes want ook het team met Marc de Vries, Joe Maessen eb Kevin Saar (Estland) is 2e geworden tijdens de 12h race.

Pont de Vaux

Er was nog meer Nederlands succes want Jorne Track en Kelly Verbraecken haalden een mooie 3e plaats in de duo klasse. Guy Hop deed het voortreffelijk in de 4h-race waar hij een keurige 3e plek wist op te eisen. Mike Verbakel en Vinny de Schijnkel wisten samen eveneens een 3e plek te veroveren, dit keer bij de Minimi’s, Mike Bungener werd in dezelfde klasse zelfs knap 2e. Opnieuw ook weer een knappe prestatie van Mirte van Werken die een 2e plaats pakte bij de Benjamins én de meidenklasse. Tot slot vergeten we Stephan Bakkenes niet, die een geweldige 1e plek pakte bij de cadets en de overall-klasse!

In de komende uitgave van Quadxpress blikken we terug op de voorbereidingen van Eline Duivenvoorden voor Pont de Vaux.