De offroad-liefhebbers binnen Louis riepen er al langer om: nog meer aanbod aan offroadkleding én merken!

Zo werden onlangs Fox-RacingO’Neal en Sidi aan het assortiment toegevoegd. Nieuw op technisch gebied zijn onder andere de populaire kunststof onderdelen van Polisport, de trendy startnummerplaten van Cycra en het complete remassortiment van Braking. Daarnaast zijn Renthal sturen, HGS uitlaatsystemen, Twin Air Filter systemen, Hinson koppelingsproducten, Haan Wheels en Progrip grips binnenkort verkrijgbaar bij Louis.

Er zijn nu ook meer offroad-specifieke producten van andere merken, bijvoorbeeld AFAMAlpinestarsAiroh en MTR. In het algemeen is het assortiment voor offroaders aanzienlijk gegroeid. Verdere toevoegingen aan het assortiment zijn in de maak voor 2023.

Off-road sport is een belangrijk onderdeel van Louis’ eigen geschiedenis: Detlev Louis was zelf lange tijd actief in de off-road sport en in de jaren 50 met veel succes. Hij nam onder meer twee keer deel aan de Internationale Zesdaagse, nog steeds het wereldkampioenschap voor teams in de enduro-racerij.

En om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er in Hamburg gebeurt, sponsort Louis volgend jaar enkele grote evenementen zoals : de Jump and Race in Kiel, de WK motorcross in Teutschenthal en de Rodeo van Erzberg.