Komend seizoen zorgt Kawasaki een revolutie op het water met de compleet nieuwe SX-R, de eerste viertakt stand up Jet Ski ter wereld!

De 2017 Kawasaki SX-R wordt aangedreven door een 1498cc viercilinder krachtbron met 152pk, wat dit model meteen de sterkste stand up Jet Ski ooit maakt! Door de unieke combinatie van een stand up Jet Ski met een viertaktmotor creëert de SX-R direct zijn eigen nieuwe klasse in de watersport. Met een staande vaarpositie en een baanbrekende topsnelheid van 100km/u is de nieuwe Kawasaki SX-R zeer geschikt voor competitiegebruik of voor watersporters die de ultieme sensatie op het water zoeken. Dankzij de compleet nieuwe extra lange romp is de SX-R ongelooflijk stabiel, zowel bij hoge snelheden als in ruw water. Bovendien is de SX-R de eerste Jet Ski die voorzien is van een Kawasaki Splash Deflector (KSD), een speciale strip aan de voorzijde die het opspatten van water aanzienlijk verminderd voor een beter zicht. Voor een perfecte controle is de SX-R voorzien van een breed Motocross style stuur en is het voetenplateau onder een hellende hoek geplaatst om het gewicht van de bestuurder zo veel mogelijk naar voren te houden. Bovendien is de extra brede voetenruimte afgewerkt met hoogwaardige Hydro-Turf matten voor een optimale grip.

Kawasaki is de absolute grondlegger van het Jet Ski segment, zo is de naam Jet Ski een Kawasaki patent en was Kawasaki de eerste fabrikant die op grote schaal Jet Ski’s wist te produceren en verkopen. De naam SX-R refereert aan de zeer rijke en succesvolle racehistorie van de Kawasaki stand up Jet Ski modellen.

De 2017 Kawasaki SX-R zal dit najaar al bij de Kawasaki Jet Ski dealer staan. De prijs wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl of www.kawasaki.be