Kawasaki MULE Utility Vechicles hebben zich al bewezen in hun segment. Voor 2019 wordt deze succesvolle range nog verder uitgebreid met de compleet nieuwe MULE PRO-MX.

Dit nieuwe MULE PRO-MX is voorzien van een 700cc krachtbron met CVT en biedt de perfecte mix van een full size en compacte UTV. Want ondanks dat de afmetingen relatief compact zijn, biedt dit model een indrukwekkend laadvermogen van 317kg en een trekgewicht van maar liefst 680kg, terwijl de draaicirkel beperkt is gebleven tot slechts 4.2 meter.

De uitrusting bestaat uit elektronische stuur-bekrachtiging, schrijfremmen voor en achter en een rondom onafhankelijke wielophanging. Ook een ergonomisch vormgegeven bank en zelfs een in hoogte verstelbaar stuurwiel ontbreken niet.

Bovendien is de PRO-MX standaard al voorzien van deuren en is het nieuwe dashboard nog overzichtelijker geworden. Met maar liefst vier koplampen bent u altijd gegarandeerd van goed licht en dankzij de ruime bagageruimte van 14.4 liter kunt u een legio aan spullen meenemen.

De 2019 MULE PRO-MX staat al vanaf augustus 2018 in de showroom in de kleur groen. De prijs wordt binnenkort bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie en een dealer in uw regio op www.kawasaki.nl