Met de IT-Series heeft IXON als marktleider in intelligente verwarmde handschoenen een nieuw tijdperk van prestaties in winterhandschoenen geopend. Ontdek de handschoenen die weten wanneer en hoe ze je handen warm moeten houden…

Maak kennis met de IT-KAYO, IT-YUGA en IT-YUGA LADY: deze producten staan aan de top van de technologie om u de beste warmte en comfort te geven. De handschoenen hebben een nieuwe knokkel-bescherming, de KNUCKLE-ADV_1. Het betreft een flexibele knokkelbeschermer die topcomfort biedt, zonder afbreuk te doen aan de bescherming.

Nieuw isolatiemateriaal

De nieuwe handschoenen zijn voorzien van nieuw isolatiemateriaal: de PrimaLoft® Gold Cross Core. PrimaLoft® heeft PrimaLoft® Gold Insulation, de benchmark in prestatiegerichte kunststoffen, samengesmolten met aerogeltechnologie om ongekende warmteniveaus te bereiken, ongeacht de omstandigheden.

Nieuwe technologieën

De introductie van een nieuwe printplaat die een verder verbeterde prestaties van het clim8® verwarmingssysteem mogelijk maakt, evenals een siliconen batterijdeksel dat een betere bescherming en isolatie van de batterij mogelijk maakt.

Clim8® verwarmingssysteem

Met behulp van de clim8® app kunt u uw handschoenen kalibreren, controleren en aanpassen. De IXON IT-SERIES handschoenen, waarin de clim8® technologie is geïntegreerd, detecteren uw handen en worden automatisch geactiveerd.

Het clim8® verwarmingssysteem wordt automatisch gestart en de thermische respons is dan onmiddellijk 100% aangepast aan uw behoeften. Tijdens uw reis wordt het verwarmingssysteem automatisch geregeld. En als u uw smartphone thuis bent vergeten, is het clim8® verwarmingssysteem 100% autonoom.

Prijzen

IT-FOGO: Gemaakt van geitenleer rondom, met Primaloft isolatie = 259,99 euro (Dit is eigenlijk nog een type van vorig jaar, maar we hebben besloten om deze door te laten lopen.)

IT-YASUR: Lichtgewicht handschoen met lerenpalm met Primaloft CROSS CORE = 259,99 euro

IT-YUGA: Luxere model ten opzichte van de YASUR door meerdere lagen leer op de palm, stevigere impactprotectie. Tevens verkrijgbaar in dames versie = 289,99 euro

IT-KAYO: Topmodel met nog meer leer, luxere en comfortabele impactprotectie en (nog) beter isolerende materialen = 329,99 euro

Accessoires:

  • IT-BATT 3000mAh batteries = 79,99 euro
  • IT-BATT 1950mAh batteries = 59,99 euro
  • IT-Battery kit (voor aansluiten aan accu motor = 49,99 euro
  • IT-Cigare Kit (voor aansluiten sigarettenaansteker incl. adapter voor BMW) = 49,99 euro

Meer info via Perier Motorsport