Het komende jaar wordt gekenmerkt door een speciaal evenement voor rallyliefhebbers wereldwijd. Rallye Breslau wordt 30! Een rally die 30 jaar kan overleven, betekent dat het echt iets is waar mensen van houden en dat het zijn faam als offroad-legende met veel trots draagt.

Iedereen die van de Breslau houdt, iedereen die in het verleden heeft deelgenomen en het nog een keer wil proberen, is welkom om het stof van het voertuig te halen en langs te komen! Het zal iets bijzonders zijn. De rally zal langer duren en er is nog een racedag toegevoegd. Er is een speciale jubileumrallyklasse. Er zullen drie bivaks zijn en je krijgt het beste op je bord wat de rally ooit in zijn hele geschiedenis te bieden heeft.

Rallye Breslau – het enige echte legendarische evenement onder offroad-veteranen en nieuwkomers! Ze noemen het de Dakar van Europa. Sinds het begin heeft de rally in de verbeelding van Europese off-roaders, en niet alleen, epische scenario’s opgeroepen van enorme uitdagingen tussen mensen, machines en de natuur. Een reputatie die jaar na jaar is gegroeid en geconsolideerd, omdat het zich weliswaar heeft aangepast aan nieuwe trends, maar nooit de identiteit van zijn oorsprong heeft ontkend.

▸ 23 t/m 29 juni
▸ Routebeschrijving: 1.250 km
▸ Proloog + 6 rallydagen in plaats van vijf
▸ Beroemd nachtpodium
▸ 2 marathonetappes
▸ 3 bivaks
▸ Langere etappes
▸ Klasse “Breslau Legende”

Meer informatie: www.rallye-breslau.com