Het komt iedereen bekend voor, je koopt een mooie quad maar dan ontdek je dat het rijden nogal lastig kan zijn in Nederland of België. Wat is er nu leuker om met je eigen quad op plekken te rijden die niet alleen mooi zijn, maar ook uitdagend. Quadreizen.nl biedt een geheel verzorgde quadreis aan met als eindlocatie Polen.

Krągłe ligt in Noord-West Polen, 50 Km ten zuiden van de stad Koszalin in de provincie Zachodniopomorskie en staat bekend als een schitterend merengebied. Het privéterrein van ca. 1.000 hectare is een ruw natuurgebied met een heuvelachtig karakter en kenmerkt zich door mooie natuur welke voor 40% bestaat uit bossen. In dit gebied vind je een grote diversiteit aan fauna.

Het mooie aan dit terrein is, is dat we praktisch overal mogen rijden. Het terrein is geschikt voor iedereen, ook mensen die wat minder geoefend zijn in het quad/buggy rijden. Als het terrein te uitdagend voor je wordt (en geloof ons: dat is zo!), dan kun je ook besluiten daar niet in te rijden en toe te kijken hoe anderen zich gaan redden. Alles mag en niets moet!

Het terrein
Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de nieuwe accommodatie. Inmiddels is het af en hebben we de beschikking over:

  • 20 bedden verdeeld over 8 kamers
  • gezamenlijke ruimte voor eten en gezelligheid
  • dart, tafeltennis, nagelen
  • 3 douches, 2 aparte toiletten
  • goed uitgeruste sleutelruimte voor reparaties en onderhoud
  • buiten locatie voor boog- en buksschieten en natuurlijk een heerlijk kampvuur
  • en… een goed gevulde ijskast!

Komend jaar organiseert Quadreizen 2 reizen waarvan de eerste van 22 t/m 28 oktober reeds is volgeboekt! Echter, er is een tweede mogelijkheid en wel op 29 oktober t/m 4 november. Voor alle info en prijzen kijk je op QUADREIZEN.NL