Met de Packtalk Pro brengt Cardo Systems een nieuw super-premium communicatiesysteem op de markt met mogelijkheden als geen ander. De Cardo Packtalk Pro brengt groots geluid en strakke looks terug op de markt.

Cardo Systems, wereldwijd marktleider in draadloze communicatiesystemen voor powersports-rijders, onthult vandaag een super-premium communicatie systeem, de Packtalk Pro. De Packtalk Pro introduceert een geheel nieuw Crash Detection System dat gebruik maakt van een driedelig systeem. De sensoren van de unit voelen wat je hoofd voelt, waardoor kostbare reactietijd wordt bespaard wanneer dat het meest nodig is.

De Cardo Connect App voegt telefoonparameters toe en communiceert met de Cardo cloud, die op zijn beurt je contactpersoon voor noodgevallen informeert, waardoor een uniek en betrouwbaar crashdetectiesysteem ontstaat dat speciaal is gemaakt voor motorrijders op de weg.

Cardo heeft veel moeite gedaan om ervoor te zorgen dat het systeem het meest robuuste en nauwkeurige in de branche is. Cardo Systems heeft talrijke crashtests laten uitvoeren en heeft uitgebreide en voortdurende gegevens verzameld van talrijke motorrijders over de hele wereld. Cardo’s Crash Detection System is gebaseerd op een algoritme dat voortdurend bijleert. Met duizenden Cardo-rijders wereldwijd die zullen bijdragen aan de continue gegevensanalyse en constante evolutie van Cardo’s Crash Detection System, zijn de prestaties van de huidige oplossing nog maar het begin.

Schakelt zich automatisch aan of uit

De Packtalk Pro wordt aangedreven door eersteklas 45 mm JBL-luidsprekers in combinatie met een geavanceerde geluidsprocessor en levert geluid zoals in de arena, of je nu luistert naar je favoriete meereismuziek of praat met je collega-rijders. Bovendien schakelt de matzwarte Packtalk Pro zichzelf automatisch aan of uit. Eenmaal geactiveerd, schakelt de Packtalk Pro zichzelf uit als hij stilstaat en weer aan voor de rit, voor een maximale levensduur van de batterij.

“De Packtalk Pro is het meest geavanceerde communicatieapparaat dat we in onze geschiedenis hebben ontwikkeld”, zegt Alon Lumbroso, Chief Executive Officer van Cardo System.  “De introductie van crashdetectie en waarschuwingen voor noodsituaties biedt rijders een verhoogd veiligheidsniveau en tilt het toch al meest geavanceerde en functierijke systeem op de markt naar een hoger niveau.”

“Twee decennia lang hebben we ons ingezet om de rijervaring te verbeteren en de industrie vooruit te helpen met innovaties die echt belangrijk zijn voor rijders. We zijn van plan om die leidende positie nog vele jaren te behouden,” aldus Lumbroso.

Belangrijkste kenmerken

  • Crashdetectie
  • Automatisch aan/uit
  • Magnetische air mount
  • 2e generatie DMC
  • Geluid door JBL-audiosysteem met 45 mm luidsprekers

De Packtalk Pro heeft een adviesprijs van €469,95 en is vanaf eind juni verkrijgbaar als single pack. De Packtalk Edge blijft verkrijgbaar naast de Packtalk Pro en is wereldwijd verkrijgbaar.

www.cardosystems.com