Can-Am On-Road gaat 2022 tegemoet in toppositie, dankzij een niet-aflatende vastberadenheid om de rijbeleving te revolutioneren. Het merk wil de weg openen voor iedereen, en het werkt. Vandaag groeit Can-Am sneller dan welke andere fabrikant ook in het on-road segment en zorgt onderweg voor een paar indrukwekkende mijlpalen, waaronder enkele benijdenswaardige cijfers in Noord-Amerika: 

  • Meer dan 50% van alle eigenaars van een Can-Am Ryker zijn nieuw in de sector 
  • 33% van alle eigenaars van een Can-Am Ryker zijn vrouwen, wat veel hoger is dan het gemiddelde in de sector 
  • 49% van alle eigenaars van een Can-Am Ryker komen uit diverse gemeenschappen. 
  • De Can-Am Women of On-Road community telt meer dan 10.000 “Wind Sisters” 

Dit hele succesverhaal is te danken aan een gamma voertuigen dat inspeelt op verschillende rijvoorkeuren en persoonlijkheden, en aan programma’s verankerd in de essentie van inclusie en gemeenschap. 

“Het is onze missie om de openbare weg te democratiseren,” zegt Martin Ethier, Global Marketing Director bij Can-Am On-Road. “Steeds meer mensen van diverse achtergrond ontdekken het plezier van een onovertroffen rit op de weg, en het is geweldig om hen – en alle toekomstige Can-Am-bestuurders over heel de wereld – te verwelkomen in onze familie van gepassioneerde bestuurders.”

Centraal in dit alles staat een ongelooflijk gamma driewielige voertuigen, ontworpen voor rijplezier en stabiliteit, dat mensen ongeacht hun rijvaardigheid de ultieme rijervaring geeft. 

De splinternieuwe Can-Am Ryker Rally 2022, die nu nog robuuster en krachtiger is, en rijplezier verzekert op elk type weg, maakt deel uit van dit gamma. Dit topmodel barst van premium, op rally gerichte kenmerken die zorgen voor een opwindende allroad-ervaring, zoals een verbeterde ophanging, grotere bodemvrijheid, superieure voertuigbescherming, nieuwe zadelopties, nieuwe wielen en nieuwe voetsteunen. Elk van deze kenmerken is erop gericht prestatie en comfort te maximaliseren. Als je onbekend terrein wil verkennen, dan is de Can-Am Ryker Rally een ideale keuze. 

Wie de voorkeur geeft aan een veelzijdige sportieve rit met functies van topkwaliteit, is bij de nieuwe Can-Am Ryker Sport aan het juiste adres. Hij blijft betaalbaar en biedt het rijgemak waarvoor het Can-Am Ryker gamma bekend staat. Daarnaast beschikt hij over high-performance verstelbare schokdempers om de rit te tunen en is hij uitgerust met een structuur voor Max-houder om extra accessoires voor passagiers en bagage toe te voegen. Als eerste in het Can-Am Ryker gamma, heeft de Can-Am Ryker Sport ook cruise control. 

DE CAN-AM SPYDER: VOOR EINDELOOS AVONTUUR 

Een andere nieuwkomer in het gamma is een nieuwe Can-Am Spyder F3-S Special Series, die geweldige prestaties combineert met een stoere uitstraling. Hij is verkrijgbaar in een nieuwe kleur, Manta Green, waardoor je als bestuurder meteen opvalt tussen de massa. Daarnaast is er ook een nieuwe Can-Am Spyder F3 Limited Special Series met meer rijcomfort en gebruiksgemak, en een uitgesproken stoer ontwerp. Hij is uitgerust met een verbeterd zadel, een bestuurdersruggensteun en een nieuw stuur, wat bijdraagt tot nog meer rijcomfort tijdens lange tochten. 

Wil je het ultieme rijcomfort voor lange afstanden, dan is het Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky topmodel precies wat je zoekt. Het werd vorig jaar pas gelanceerd, maar werd voor 2022 nog luxueuzer gemaakt. Het model heeft een nieuwe bestuurdersruggensteun en verstelbare windbeschermers, samen met in het oog springende nieuwe sierlijsten, nieuwe wielen en nieuwe kleuren. 

Ga voor meer informatie over het complete gamma van Can-Am On-Road voor 2022 en alle accessoires en productspecificaties naar www.CanAmOnRoad.com