Moederconcern BRP heeft zijn assortiment Can-Am ATV’s en side-by-side voertuigen opnieuw ontworpen voor 2019 met meer functionaliteit en meer vermogen. Can-Am blijft haar modellen voortdurend door ontwikkelen om de rijbeleving van de bestuurder steeds weer op een hoger niveau te plaatsen.

  • Opnieuw ontworpen Outlander ATV’s verhogen het avontuur met topprestaties, handling van wereldklasse en ongelofelijk ontwerp.
  • Can-Am biedt nu de breedste ATV- en SSV-lijn die voldoet aan de nieuwe EU-regelgeving ooit.
  • Can-Am Traxter-voertuigen krijgen robuuste upgrades voor verbeterde vermogen · Gespecialiseerde pakketten uit de hele reeks ontworpen voor wereldwijde behoeften

ATV-nieuws
De nieuwe Can-Am Outlander en Renegade 4×4 ATV’s bieden betere prestaties, geheel nieuwe verbeterde vering en een opgefrist uiterlijk. De rijders krijgen ook ongelooflijke prestaties op variërend terrein met een nieuw intelligent Throttle Page 2 Control (iTC) systeem dat selecteerbare rijmodi biedt om de vermogensafgifte en gasrespons aan te passen aan de voorkeuren van de rijder.

De Can-Am Outlander 650 en 1000, zijn voorzien van een nieuwe, nauwkeurig afgestelde ophanging, is breder, heeft meer comfort en de frisse uitstraling brengen de off-road rijervaring naar een nog hoger niveau. Vorig jaar bracht BRP de eerste Can-Am ATV’s uit die voldeden aan de nieuwe EU-regelgeving. Dit jaar breidt BRP dit gamma uit met de introductie van de Outlander 450 met en zonder ABS. Met de verfijningen toegepast op zijn prestaties en rijervaring, zou dit model de concurrentie in de mid-size klasse in Europa met zijn 28kW (38pk) het knap lastig kan gaan maken. “We zijn voortdurend aan het innoveren om de rijervaring te verbeteren terwijl we de eisen van de klant overtreffen”, aldus Bernard Guy, Senior VP, Global Product Strategy. “De 2019-modellen van Can-Am leggen de lat nog hoger met de beproefde en krachtige Rotax motoren en onderscheidende modellen die ervoor zorgen dat eigenaars opvallen in de massa.”

Can-Am side-by-side nieuws
De 2019 Can-Am Traxter utility ssv familie is voorzien van een toonaangevende trekkracht voor het overwinnen van de zwaarste taken. De Traxter X mr is voorzien van de grootste bodemvrijheid in zijn klasse. Ook is de Traxter voor modeljaar 2019 uitgerust met een vergrendelbaar achterdifferentieel om de moeilijkste omstandigheden met gemak te overwinnen. Wat sport betreft, hebben de beproefde Maverick en Maverick MAX X-pakketten nu SmartLok *, een volledig afsluitbaar differentieel aan de voorzijde met een elektronisch aangestuurde automatische modi voor maximale tractie in elke situatie. Alle Maverick side-by-side voertuigen krijgen een nieuwe high-torque en in 3 standen te verstellen Dynamic Power Steering (DPS) voor ongelooflijke prestaties. Aanzienlijke technische aanpassingen werden ook doorgevoerd om het algehele comfort en de betrouwbaarheid te verbeteren, waardoor de Can-Am-prestaties nog groter werden.

Nieuwe modellen voor Europa
Er komen voor Europa maar liefst 5 nieuwe EC-gehomologeerde side-by-side voertuigen aan voor modeljaar 2019. Zo is er de Traxter HD5, die veel kwaliteiten aanbiedt voor een concurrerende prijs. De Mavarick Trail en Maverick Sport familie kunnen rekenen op 4 nieuwe T-line-up modellen. Voor het komende jaar pusht Can-Am zichzelf weer tot het uiterste met een nieuw en innovatief rem- en tractiecontrolesysteem. Deze biedt maximale controle in de zwaarste rijomstandigheden. Door het gebruik van deze systemen en de aanwezigheid van ABS, zijn deze voertuigen niet beperkt tot een afgeregelde snelheid van 60km/u.

Kijk voor meer informatie en alle specs op www.canamoffroad.com