Hét magazine over quads, waterscooters en meer...

Bestellen

Bestellen bij ScooterXpress is heel eenvoudig. U plaatst de artikelen in het winkelwagentje en wanneer u alles heeft gaat u verder naar de kassa. U kunt betalen met Ideal (internetbankieren) en met uw Visa, of Mastercard.

Online betalen
Wij maken gebruik van het betaalplatform van MultiSafepay. Als u kiest voor online betalen dient u de eerste keer uw persoonsgegevens in te voeren en u aan te melden bij MultiSavepay.
Door het aanmelden binnen ons betaalplatform kunt u volledig veilig online betalen. Zorg er wel voor dat uw inloggegevens, pasnummers, credit-card gegevens en wachtwoorden niet bekend zijn bij derden. MultiSavepay handelt de complete betaling veilig en snel af.

Indien er onverhoopt iets mis mag gaan met een online betaling dan verzoeken wij u om direct contact met ons op te nemen.

Verzendkosten
Wij rekenen geen verzendkosten!

Kortings coupon
Heeft u een Kortingscoupon van ons ontvangen?
Voer dan bij stap 2 (Betaalwijze) tijdens uw bestelling uw kortingscode in. De korting wordt direct verrekend met uw bestelling.

Abonnementen
Het abonnement gaat in bij verschijning van het eerstvolgende nummer. Het abonnement geldt tot wederopzegging. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt.