Yamaha introduceert in 2021 een uitzonderlijke nieuwe vrijetijdsmachine: de nieuwe Yamaha Wolverine® RMAX™ 1000. De familie bestaat uit een reeks van vier modellen, ultra-capabele allterrain-machines. Geschikt voor mensen die adrenaline en sensatie in de buitenlucht willen!

Met de introductie van de Wolverine® RMAX™ 1000-serie is een nieuwe generatie SxS-modellen boordevol adrenaline beschikbaar. Ze zijn verkrijgbaar met 2 en 4 zitplaatsen, maar ook als SE-versie (Special Edition) die speciaal is ontworpen voor mensen die nieuwe avonturen willen beleven. Volgens Yamaha is de passie voor constante innovatie en verbetering nergens beter te zien dan in deze baanbrekende, gloednieuwe modellen.

Dit is ook niet alleen een coole nieuwe ervaring, maar een echte openbaring! Het zijn verbazingwekkende krachtpatsers dankzij een nieuwe 999 cc motor (voor de technici onder ons: parallele tweecilinder, DOHC, 8-kleppen). Hiermee kunnen sensatiezoekers samen met hun vrienden terrein verkennen dat ze nooit voor mogelijk hadden gehouden – allemaal in ongekende comfort in automotive-stijl en met vol vertrouwen in de besturing.

Na uitgebreide tests en proeven onder alle denkbare omstandigheden is er een geheel nieuw niveau van all-terrain prestaties en comfort ontstaan. Het geavanceerde ontwerp van de transmissie en ophanging zorgt voor een maximale verbinding tussen de bestuurder en de machine – voor een één-op-één relatie die voorheen eenvoudigweg niet mogelijk was.

In feite volgt de Wolverine® RMAX™ 1000-familie de ontwikkelingsfilosofie van “Jin-Ki Kanno” – Japans voor “de authentieke opwinding om één met de machine te zijn“. Hierdoor krijg je een supercapabele offroader, waarmee bestuurder en passagiers vol vertrouwen kunnen genieten van het zwaarste terrein.

Voor degenen die het ultieme topmodel willen bezitten, zijn de SE-versies (Special Edition) van zowel de Wolverine® RMAX™2 1000 als Wolverine®RMAX™4 1000 modellen beschikbaar voor 2021, met extra’s zoals een krachtige Warn®-lier in het pakket.

Belangrijkste technische kenmerken van de Wolverine® RMAX™ 1000 2- en 4-zits:

 • Een vriendelijke krachtpatser – krachtige en soepele parallele twin DOHC-motor van 999 cc
 • Indrukwekkend formaat, maar compact genoeg voor krappe gedeeltes bij offroad rijden
 • Robuuste en agressieve offroad GBC 30-inch Dirt Commander-banden
 • Uitstekend interieurcomfort in automotive-stijl en voortreffelijke besturing. Uitstekend comfort – allround bescherming tegen modder en spatwater voor inzittenden
 • Fox® QS3-schokdemperpakket – eenvoudig instelbaar zonder gereedschap
 • Robuuste en agressieve voorbumper met sleepogen en liersbevestiging
 • Stealth-stijl ontwerp aan de voorzijde – opvallende ‘Evil Eye’ LED-markeerverlichting
 • Exclusieve aandrijflijn met Yamaha’s eigen Ultramatic®-transmissie

Belangrijkste technische kenmerken van de SE-modellen – Wolverine® RMAX™ 1000 2- en 4-zits:

De SE-modellen (Special Edition) bieden alle voordelen van de eerdergenoemde basismodellen, maar met extra karakter en exclusieve speciale kenmerken en graphics

 • Indrukwekkend Special Edition-pakket met exclusieve graphics
 • Unieke D-Mode bediening met 3 standen – Sports, Trail en Crawl Drive
 • Premium voorbumper met sleepogen en 4500 lbs Warn® VRX-lier

Kijk HIER voor alle info en Yamaha modellen